Ανακοίνωση Μαθητικό Κάλεσμα Μαθητικού Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 14/6/2017 Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 8/6/2017 Ανακοίνωση- Μαθητικό

Ανακοίνωση Μαθητικό

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στον αδελφό μας για τον άδικο χαμό της μητέρας του. Γι’ αυτό τον λόγο ακυρώνεται και το πάρτι του Σαββάτου.
Αδερφέ να σε γερός να την θυμάσαι κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει.
ΣΥΦΑΕΛ ΜΑΘΗΤΙΚΟ

Read more

Κάλεσμα Μαθητικού

Μετά την επιτυχία της χθεσινής συνάντησης, κλείνουμε ραντεβού η ώρα 19:00 το επόμενο Σάββατο στις 24 του μήνα. Θα πραγματοποιηθεί ένα γιγάντιο γλέντι για σκοπούς συσπείρωσης της νέας γενιάς. Το πάρτι αυτό διοργανώνεται από το Μαθητικό συμβούλιο, το ο…

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 14/6/2017

Περήφανε οπαδέ της ΑΕΛ,

Ευτυχώς για μας τους ανυπόμονους η χρονιά φέτος ξεκινά αρκετά πιο γρήγορα, σε σύγκριση με τις προηγούμενες. Την Παρασκευή η ώρα 19:30 στον Εναέριο θα πραγματοποιηθεί μεγάλο γλέντι για να μπούμε σιγά σιγά στους ρυθμούς της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στην εκδήλωση αυτή θα υπάρξουν εκπλήξεις από το καινούργιο συμβούλιο το οποίο έπιασε για τα καλά δουλειά.

Τη Δευτέρα θα δούμε για πρώτη φορά την αγαπημένη μας ομάδα για φέτος, στην πρώτη επίσημη προπόνηση. Ο χώρος και η ώρα θα ανακοινωθούν από την επίσημη ΑΕΛ μέσα στις επόμενες μέρες. Καλούμε σύσσωμο το αλητολίμανο να δώσει το παρών του, για να αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές μας που ήρθαν και για ποια ομάδα θα αγωνίζονται.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ακόμη, πως μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο καλοκαιρινό beach party στο οποίο θα ξεκινήσουν και οι εγγραφές μελών.

 

 

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΦΑΕΛ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΛhqdefault

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 8/6/2017

Περήφανε ΑΕΛίστα,

Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο, πραγματοποιήθηκε ίσως η πιο κρίσιμη εκλογική συνέλευση στην ιστορία του συνδέσμου. Ο ΣΥΦΑΕΛ από σήμερα αλλάζει σελίδα, θέτει νέους στόχους, είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση και…

Read more

Ανακοίνωση- Μαθητικό

Ανυπότακτε οπαδέ της Α.Ε.Λ
Μετά από μερικά χρόνια, συγκροτήθηκε και πάλι μετά από προσπάθειες του προηγούμενου συμβουλίου, το Μαθητικό συμβούλιο. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες σε όσους στάθηκαν στο πλευρό μας και μας έδωσαν κίνητρα να συσπειρωθούμε σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο όταν στον κόσμο της ΑΕΛ επικρατεί διχόνοια. Δεν είμαστε οι κατάλληλοι για να λάβουμε θέση γι’ αυτή την κατάσταση το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα μας να απαλλαχτεί απ’ οτιδήποτε την βλάπτει, να παρουσιάζεται σε όλα τα αθλήματα αντάξια της ιστορίας της και να λειτουργεί έντιμα και καθαρά.

Για μας ο ΣΥΦΑΕΛ ,είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, μια ιδέα ,μια τρέλα που είναι άμεσα συνυφασμένη με την αγάπη μας για την ΑΕΛ. Παρόλα αυτά, δεν περιοριζόμαστε στην αγάπη μας για την ομάδα. Κατ’ εμάς ,για αν θεωρείτε κάποιος οπαδός πρέπει να είναι ενεργός κοινωνικά, έχοντας ευαισθησίες και προβληματισμούς αλλά και μια ζωή ταγμένη ενάντια στον κοινωνικό κανιβαλισμό. Εξάλλου είναι ευρέως γνωστό πως σχεδόν ολόκληρο αιώνα το σωματείο μας και οι οπαδοί του αυτούς τους σκοπούς εξυπηρετούσαν.

Όσον αφορά την εικόνα που έχει ο κόσμος για μας, πρέπει να γίνει κατανοητό απ’ όλους πως δεν είμαστε ούτε πρεζάκια, ούτε τηλεκατευθυνόμενοι. Είμαστε άτομα που προσπαθούμε να πάμε κόντρα στο ρεύμα με σκοπό να γνωρίσουμε την πραγματική μαγεία η οποία δεν βρίσκεται στις οθόνες. Πιστεύουμε αυτό που κάνει το οπαδικό μας κίνημα να χωλαίνει τα τελευταία χρόνια παρόλο που υπάρχουν δυνατότητες είναι η μόδα στην οποία δείχνουμε και εμείς αδύναμοι να αντισταθούμε. Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να έχουν κατακτήσει τα μυαλά του κόσμου φαίνεται πως ο μόνος τρόπος να γνωρίσουμε τον ρομαντισμό και την πραγματική φανατίλα είναι μόνο μέσω της διήγηση ιστοριών από τους Παλιούς.

Ελπίζουμε αυτός ο τεράστιος σύνδεσμος να ορθοποδήσει λίαν συντόμως σηκώνοντας στις πλάτες του το πιο ιστορικό σωματείο της Κύπρου. Σκοπός μας είναι η καθιέρωση του Μαθητικού στους συνδέσμους κρατώντας τους νέους κοντά σε αληθινές αξίες και ιδανικά. Ξέρουμε πως τα λόγια δεν είναι αρκετά …γι αυτό με όσους από εσάς μπορούν και αντέχουν κλείνουμε ραντεβού στους δρόμους, στα γήπεδα και όπου χτυπά η καρδιά της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού.

ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ
ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ
ΜΑ ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙΣ

ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ 1989

Read more

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1999 όταν ανυπόταχτοι ΑΕΛΙΣΤΕΣ θέλησαν να συσπειρωθούν και να οργανωθούν σε μια ξένη χώρα μακριά από την αγαπημένη τους ομάδα, είναι ίσως ο πιο δραστήριος σύνδεσμος φιλάθλων εκτός Κύπρου μετρώντας τουλάχιστον 10 παρουσίες σε διάφορα γήπεδα της ευρώπης.
Από τον Μάρτιο του 2007 ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Θεσσαλονίκης στεγάζεται σε οίκημα στα λαδάδικα και λειτουργεί αυτόνομα κάνοντας αισθητή την παρουσία του στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μετά από 2 χρόνια παρουσίας στα Λαδάδικα ο σύνδεσμος μας μετακομίζει στο κέντρο της πόλης όπου και στεγάζεται μέχρι σήμερα.
Με περίπου 100 μέλη, ως επί το πλείστο φοιτητές και έχοντας σαν στόχο την εγγραφή άλλων τόσων, ο σύνδεσμος μας διατηρεί άριστη συνεργασία και επικοινωνία με τον κεντρικό σύνδεσμο στη Λεμεσό. Μόνος σκοπός δεν είναι άλλος από την απανταχού υποστήριξη της ιδέας που λέγεται Α.Ε.Λ !!!

Εκδρομές ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Θεσσαλονίκης
Το 2000 βρέθηκε στην Σόφια ενάντια στην Λέφσκι Σόφιας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας αντρών

Το 2001 στην Ουγγαρία με την Φερεσβάρος για το κύπελλο ουέφα (1000 ΑΕΛΙΣΤΕΣ απέναντι σε 10000 αγριεμένους στην πλειοψηφία skinhead-νεοναζί αλλά ευτυχώς χωρίς έκτροπα)

Το 2002 στα Σκόπια και στο κακόφημο χωριό Γκόστιβαρ όπου νικήσαμε με 20 πόντους διαφορά την τοπική ομάδα και στο τέλος της χρονιάς κατακτήσαμε το ευρωπαϊκό κύπελλο

Το 2003 στην Αθήνα με το περιστέρι (παραλίγο επεισόδια-λέγαμε τον ύμνο της ΑΕΛ και το θεώρησαν βεβήλωση του Εθνικού Ύμνου)

Το 2004 στο ιβανόφιο στην Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή (παραλίγο επεισόδια, ήθελαν να μας πάρουν το πανό αλλά άδικος ο κόπος τους )

Το 2005 στην πυλαία με τον ΠΑΟΚ με προσυγκέντρωση στην καμάρα και πορεία προς το γήπεδο και την πανάξια νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο και τους παοκτσήδες να μας χειροκροτούν στο τέλος του αγώνα

Το 2006 στο παγωμένο Άμστερνταμ με τους ολλανδούς να τρίβουν τα μάτια τους και να παραδέχονται ότι τέτοιους οπαδούς δεν είδαν ξανά

Το 2007 στο Ρούσε Βουλγαρίας για το ευρωπαϊκό μπάσκετ γυναικών που πήραμε πανάξια την πρόκριση και ενώ η κατάσταση ήταν εχθρική και η αστυνομία προκλητική στο τέλος κάναμε τους οπαδούς του ρούσε να μας προσκυνούν και να θέλουν να αλλάξουμε κασκόλ!!

Και τελειωμό δεν έχουμε προσθέστε και το ιστορικό ταξίδι στη Κωνσταντινούπολη ενάντιο στην γαλατασαράι(πάλι μπάσκετ γυναικών)που ήταν ένα κτύπημα στον ρατσισμό και την προκατάληψη που μας επέβαλα στα σχολεία και στην κυπριακή κοινωνία. Παρόλο που χάσαμε παραδώσαμε μαθήματα κερκίδας στους οπαδούς της γαλατασαράι. Στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα ανταλλάξαμε κασκόλ απομονώνοντας τους λίγους γκρίζους λύκους που ήρθαν να κάνουν τα δικά τους.

Το 2008 στην Λάρισα μια δυναμική παρουσία 100 τρελλών ΑΕΛΙΣΤΩΝ από όλα τα μήκη της Ελλάδας, ήταν ένα δείγμα για το τι θα ακολουθούσε σε περίπτωση που θα παίζαμε στην Α1
2009 και η ιστορία συνεχίζετε στην Ιταλία όπου η γυναικεία καλαθοσφαιρική μας ομάδα αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα της πόλης Ταράντο, 2 λεωφορεία με τρελαμένους ΑΕΛΙΣΤΕΣ ξεκινούν από την Θεσσαλονίκη για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και από εκεί με πλοίο για Ιταλία. Την τρέλα μας την μάθανε και στην Ιταλία!! την επόμενη μέρα του παιχνιδιού τοπική εφημερίδα κάνει αναφορά για την παρουσία των ΑΕΛΙΣΤΩΝ στο γήπεδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top