ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 05/03/2017 Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 02.03.2017 Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 23/02/2017 Ξεχνάμε την πίκρα και συνεχίζουμε "Εμείς στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε με ανυπομονησία την Δευτέρα"

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 05/03/2017

Tο σημερινό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με όλα όσα προηγήθηκαν τους τελευταίους μήνες στην ομάδα δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να αντιμετωπιστούν μεμονωμένα και δυστυχώς ήταν το φυσικό επακόλουθο της συνεχόμενης κακοδιαχείρισης από την διοίκηση και κυρί…

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 02.03.2017

ΑΕΛΙΣΤΑ,

Το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής και κυρίως ο τρόπος που ήρθε ήταν ένα τεράστιο πλήγμα στην εικόνα της ομάδας μας καθώς και στην περηφάνια του ΑΕΛΙΣΤΑ που για ακόμη μια φορά ταξίδεψε για να βρεθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας.

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 23/02/2017

Περήφανε ΑΕΛΙΣΤΑ,

Αρχικά θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε ολόκληρο το κίτρινο λαό για την μαζική του παρουσία στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας στο ΓΣΠ, όπου παρά το εργάσιμο της μέρας έκανε έντονη την παρουσία του στο γήπεδο της πρω…

Read more

Ξεχνάμε την πίκρα και συνεχίζουμε

Δεν ξέρω από μπάλα για να αναλύσω όπως αναλύουν όλοι οι φίλοι μου το γιατί χάσαμε, τι σύστημα παίξαμε και ποιος έφταιξε. Το μόνο που ξέρω είναι πως χάσαμε 3-0, επειδή φάγαμε τρία γκολ και δε βάλαμε κανένα. Δεν έχω απαντήσεις για την απάθεια και την ανία που διακατέχει τους ποδοσφαιριστές μας. Όποιος έχει απαντήσεις καλά κάνει και τις εκθέτει να τις μάθουμε κι εμείς.

Read more

"Εμείς στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε με ανυπομονησία την Δευτέρα"

Δυναμικό μήνυμα στήριξης και συσπείρωσης από τα λιοντάρια του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Θεσσαλονίκης ενόψη του παιχνιδιού με τα παιδιά του ιωνά την ερχόμενη Δευτέρα: Άλλη μια τσικνοπέμπτη έφτασε στο τέλος της. Μια μέρα που είναι γιορτή για την Θεσσαλονίκη και εμείς φυσικά

Read more

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1999 όταν ανυπόταχτοι ΑΕΛΙΣΤΕΣ θέλησαν να συσπειρωθούν και να οργανωθούν σε μια ξένη χώρα μακριά από την αγαπημένη τους ομάδα, είναι ίσως ο πιο δραστήριος σύνδεσμος φιλάθλων εκτός Κύπρου μετρώντας τουλάχιστον 10 παρουσίες σε διάφορα γήπεδα της ευρώπης.
Από τον Μάρτιο του 2007 ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Θεσσαλονίκης στεγάζεται σε οίκημα στα λαδάδικα και λειτουργεί αυτόνομα κάνοντας αισθητή την παρουσία του στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μετά από 2 χρόνια παρουσίας στα Λαδάδικα ο σύνδεσμος μας μετακομίζει στο κέντρο της πόλης όπου και στεγάζεται μέχρι σήμερα.
Με περίπου 100 μέλη, ως επί το πλείστο φοιτητές και έχοντας σαν στόχο την εγγραφή άλλων τόσων, ο σύνδεσμος μας διατηρεί άριστη συνεργασία και επικοινωνία με τον κεντρικό σύνδεσμο στη Λεμεσό. Μόνος σκοπός δεν είναι άλλος από την απανταχού υποστήριξη της ιδέας που λέγεται Α.Ε.Λ !!!

Εκδρομές ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Θεσσαλονίκης
Το 2000 βρέθηκε στην Σόφια ενάντια στην Λέφσκι Σόφιας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας αντρών

Το 2001 στην Ουγγαρία με την Φερεσβάρος για το κύπελλο ουέφα (1000 ΑΕΛΙΣΤΕΣ απέναντι σε 10000 αγριεμένους στην πλειοψηφία skinhead-νεοναζί αλλά ευτυχώς χωρίς έκτροπα)

Το 2002 στα Σκόπια και στο κακόφημο χωριό Γκόστιβαρ όπου νικήσαμε με 20 πόντους διαφορά την τοπική ομάδα και στο τέλος της χρονιάς κατακτήσαμε το ευρωπαϊκό κύπελλο

Το 2003 στην Αθήνα με το περιστέρι (παραλίγο επεισόδια-λέγαμε τον ύμνο της ΑΕΛ και το θεώρησαν βεβήλωση του Εθνικού Ύμνου)

Το 2004 στο ιβανόφιο στην Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή (παραλίγο επεισόδια, ήθελαν να μας πάρουν το πανό αλλά άδικος ο κόπος τους )

Το 2005 στην πυλαία με τον ΠΑΟΚ με προσυγκέντρωση στην καμάρα και πορεία προς το γήπεδο και την πανάξια νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο και τους παοκτσήδες να μας χειροκροτούν στο τέλος του αγώνα

Το 2006 στο παγωμένο Άμστερνταμ με τους ολλανδούς να τρίβουν τα μάτια τους και να παραδέχονται ότι τέτοιους οπαδούς δεν είδαν ξανά

Το 2007 στο Ρούσε Βουλγαρίας για το ευρωπαϊκό μπάσκετ γυναικών που πήραμε πανάξια την πρόκριση και ενώ η κατάσταση ήταν εχθρική και η αστυνομία προκλητική στο τέλος κάναμε τους οπαδούς του ρούσε να μας προσκυνούν και να θέλουν να αλλάξουμε κασκόλ!!

Και τελειωμό δεν έχουμε προσθέστε και το ιστορικό ταξίδι στη Κωνσταντινούπολη ενάντιο στην γαλατασαράι(πάλι μπάσκετ γυναικών)που ήταν ένα κτύπημα στον ρατσισμό και την προκατάληψη που μας επέβαλα στα σχολεία και στην κυπριακή κοινωνία. Παρόλο που χάσαμε παραδώσαμε μαθήματα κερκίδας στους οπαδούς της γαλατασαράι. Στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα ανταλλάξαμε κασκόλ απομονώνοντας τους λίγους γκρίζους λύκους που ήρθαν να κάνουν τα δικά τους.

Το 2008 στην Λάρισα μια δυναμική παρουσία 100 τρελλών ΑΕΛΙΣΤΩΝ από όλα τα μήκη της Ελλάδας, ήταν ένα δείγμα για το τι θα ακολουθούσε σε περίπτωση που θα παίζαμε στην Α1
2009 και η ιστορία συνεχίζετε στην Ιταλία όπου η γυναικεία καλαθοσφαιρική μας ομάδα αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα της πόλης Ταράντο, 2 λεωφορεία με τρελαμένους ΑΕΛΙΣΤΕΣ ξεκινούν από την Θεσσαλονίκη για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και από εκεί με πλοίο για Ιταλία. Την τρέλα μας την μάθανε και στην Ιταλία!! την επόμενη μέρα του παιχνιδιού τοπική εφημερίδα κάνει αναφορά για την παρουσία των ΑΕΛΙΣΤΩΝ στο γήπεδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top