ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17 Ανακοίνωση Μαθητικού Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018 Ανακοίνωση 30.7 Ανακοίνωση 26.7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου δεν δίστασαν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα μας χωρίς να υπολογίζουν τους χιλιάδες λέοντες που ταξίδεψαν στη Λάρνακα και έκαναν το “Παπαδόπουλος” να θυμίζει Εναέριο. Από τη μια απεσταλμ…

Read more

Ανακοίνωση Μαθητικού

Σήμερα η ομαδάρα μας παίζει στα Πολεμίδια φιλικό η ώρα 18:00. Πάμε να χειροκροτήσουμε τους παίχτες μας, να τους εμψυχώσουμε για την δύσκολη συνέχεια.
Σηκώστε κεφάλια και βάρτε το στο νου σας, οι δυνατότητες όλων μας, από τον πρώτο παίχτη μέχρι το τ…

Read more

Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018

Από σήμερα είναι στη διάθεση του κόσμου μας τα εισιτήρια διαρκείας του συνδέσμου. Τα εισιτήρια κοστίζουν €170 (€160 το εισιτήριο + €10 το πρόγραμμα ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.)

Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις για την απόκτηση τους είναι οι ακόλουθες:

Read more

Ανακοίνωση 30.7

Άυριο ακόμα ένας ΛΕΟΝΤΑΣ μας αποχαιρετά για το μεγάλο ταξίδι προς το ΣΥ.Φ ΑΕΛ παραδείσου και υποχρέωση μας είναι να βρεθούμε στο πλάι του για το τελευταίο αντίο. Παράκληση της οικογένειας όσοι παρευρεθούν να φορέσουν κίτρινες ή άσπρες φανέλες. Εμείς …

Read more

Ανακοίνωση 26.7

Περήφανε οπαδέ της ΑΕΛ,
Η ομάδα μας έφτασε στην πρόκριση και γενικά η απόδοση των ποδοσφαιριστών μας έφτασε στα επίπεδα, τα οποία όλοι αναμέναμε. Συνακόλουθο αυτού ήταν και η τεράστια επιτυχία του καθιερωμένου beach party του συνδέσμου μας. Ο κόσμο…

Read more

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Υπάρχουν στις μέρες μας διαφόρων ειδών οπαδοί. Υπάρχουν οι οπαδοί της επιτυχίας, οι οπαδοί των κομματικών καφενείων, οι οπαδοί του καναπέ και της τηλεόρασης, οι οπαδοί “ήθους” του τρίπτυχου πατρίς θρησκεία οικογένεια με γαρνιτούρα ρατσισμού, φασισμού κλπ και οι οπαδοί της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΛ.

Αυτοί που παρά τις κατραπακιές των τελευταίων χρόνων δεν την άφησαν ποτέ μόνη και ούτε έχουν σκοπό να το κάνουν ποτέ καθώς η ΑΕΛ αποτελεί άρρηκτο κομμάτι της ζωής τους. Η καλύτερα την ίδια τη ζωή τους. Οπαδοί που παρά τα τόσα δύσκολα που έχουν ζήσει είναι εκεί πιο αρρωστημένοι από ποτέ για την λατρεία τους. Οπαδοί γαλουχημένοι με πολλές αξίες  ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και περηφάνιας για την ΑΕΛ. Οπαδοί που έχουν ζήσει στο πετσί τους την καταπίεση, την πρόκληση, την καταστολή, την αστυνομική βία, την αδικία που καθρεφτίζεται στο σύστημα και τα όργανα που το εκφράζουν, αλλά δεν μασάνε και είναι πάντα εκεί με περισσότερο σθένος σαν αγκάθι στο μάτι του συστήματος και της υποτιθέμενης δημοκρατίας.

Αποτέλεσμα αυτής της δημοκρατίας και των άσπιλων νόμων της είναι να διώκονται αυτοί οι οπαδοί σαν εγκληματίες που έκαναν ποινικά αδικήματα και να κατηγορούνται για ψύλλου πήδημα με ψευδείς κατηγορίες για να δικαιολογήσουν κάποια ανθρωποειδή με στολή, το μισθό που τους δίνει ο φορολογούμενος πολίτης. Αποτέλεσμα αυτής της εμετικής κατάστασης είναι να στερούν από πολλά αδέλφια μας το δικαίωμα να πάνε στο γήπεδο.

Σε αυτούς τους οπαδούς μας που είναι πολλοί και είναι υπόδικοι από πέρσι για κάτι εντελώς άδικο θέλω μέσω αυτού του άρθρου να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη, δίνοντας τους το μήνυμα πως θα είμαστε εκεί και θα φωνάζουμε ακόμα πιο δυνατά ενώνοντας τις φωνές μας για να καλύπτουμε το κενό τους. Θα φωνάζουμε και γι αυτούς, για την ΑΕΛ μας, την αγάπη μας κόντρα στο κατεστημένο και την σαπίλα. Θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας στη θέση τους και τιμωρίες όπως απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα δεν θα περάσουν έτσι.

Κουράγιο αδέλφια και κάθε μέρα πιο ΑΕΛ. Οι ιδέες και τα πάθη δεν φυλακίζονται, ούτε μπαίνουν σε καλούπια.

Υ.Γ Όσο κι αν χτίζου φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ -3-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top