ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17 Ανακοίνωση Μαθητικού Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018 Ανακοίνωση 30.7 Ανακοίνωση 26.7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου δεν δίστασαν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα μας χωρίς να υπολογίζουν τους χιλιάδες λέοντες που ταξίδεψαν στη Λάρνακα και έκαναν το “Παπαδόπουλος” να θυμίζει Εναέριο. Από τη μια απεσταλμ…

Read more

Ανακοίνωση Μαθητικού

Σήμερα η ομαδάρα μας παίζει στα Πολεμίδια φιλικό η ώρα 18:00. Πάμε να χειροκροτήσουμε τους παίχτες μας, να τους εμψυχώσουμε για την δύσκολη συνέχεια.
Σηκώστε κεφάλια και βάρτε το στο νου σας, οι δυνατότητες όλων μας, από τον πρώτο παίχτη μέχρι το τ…

Read more

Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018

Από σήμερα είναι στη διάθεση του κόσμου μας τα εισιτήρια διαρκείας του συνδέσμου. Τα εισιτήρια κοστίζουν €170 (€160 το εισιτήριο + €10 το πρόγραμμα ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.)

Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις για την απόκτηση τους είναι οι ακόλουθες:

Read more

Ανακοίνωση 30.7

Άυριο ακόμα ένας ΛΕΟΝΤΑΣ μας αποχαιρετά για το μεγάλο ταξίδι προς το ΣΥ.Φ ΑΕΛ παραδείσου και υποχρέωση μας είναι να βρεθούμε στο πλάι του για το τελευταίο αντίο. Παράκληση της οικογένειας όσοι παρευρεθούν να φορέσουν κίτρινες ή άσπρες φανέλες. Εμείς …

Read more

Ανακοίνωση 26.7

Περήφανε οπαδέ της ΑΕΛ,
Η ομάδα μας έφτασε στην πρόκριση και γενικά η απόδοση των ποδοσφαιριστών μας έφτασε στα επίπεδα, τα οποία όλοι αναμέναμε. Συνακόλουθο αυτού ήταν και η τεράστια επιτυχία του καθιερωμένου beach party του συνδέσμου μας. Ο κόσμο…

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 26/10/16

Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει άλλους τρεις βαθμούς στο τελευταίο της παιχνίδι, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα, γεγονός που τη διατηρεί στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, προκαλώντας παράλληλα άγχος στους αντιπάλους της.

Όλοι το γνωρίζουν πως το μεγαλύτερο όπλο της Α.Ε.Λ είναι ο τεράστιος κόσμος της, που την ακολουθεί παντού πιστά, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς δικαιολογίες! Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να ξυπνήσουμε τους απανταχού ΑΕΛΙΣΤΕΣ, να τους σηκώσουμε από τους καναπέδες και να τους υπενθυμίσουμε το καθήκον τους! Τώρα είναι που πρέπει να σταθούμε στο πλάι της αγαπημένης μας ομάδας για να της δώσουμε την απαραίτητη δυναμική και ώθηση για την δύσκολη συνέχεια!
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για ΚΑΝΕΝΑ!

Καλούμε σε ΓΕΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ολόκληρο το κίτρινο λαό! Ξεσηκώνουμε και τον τελευταίο ΑΕΛΙΣΤΑ και συσπειρωνόμαστε όλοι, για να ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα την Αθλητική Ένωση Λεμεσού! Οι ποδοσφαιριστές μας το χρειάζονται και το αξίζουν. Αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΖ στο Τσίρειο στάδιο, γεμίζουμε την ανατολική εξέδρα και σπρώχνουμε την ομάδα μας σε ακόμη μια επιτυχία.

Όσων αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε και προκάλεσε την αναβολή της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο βόλεϊ γυναικών εμείς έχουμε να πούμε το εξής: Όποια μέσα και να χρησιμοποιήσουν, όση καθυστέρηση κι αν προκαλέσουν, πάλι θα χάσουν. Όπως χάνουν πάντα από την ημέρα της ίδρυσης τους! Και στο τέλος, η Βασίλισσα θα επιστρέψει και πάλι στον θρόνο της!

-ΣΠΑΣΤΕ την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, τα πέταλα να ναι ΚΟΛΑΣΗ!

-ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!

Υ.Γ. Την Τρίτη 1\11 στις 7:30 θα πραγματοποιηθεί συνέλευση στο οίκημα μας στον Εναέριο.
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top