ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17 Ανακοίνωση Μαθητικού Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018 Ανακοίνωση 30.7 Ανακοίνωση 26.7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου δεν δίστασαν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα μας χωρίς να υπολογίζουν τους χιλιάδες λέοντες που ταξίδεψαν στη Λάρνακα και έκαναν το “Παπαδόπουλος” να θυμίζει Εναέριο. Από τη μια απεσταλμ…

Read more

Ανακοίνωση Μαθητικού

Σήμερα η ομαδάρα μας παίζει στα Πολεμίδια φιλικό η ώρα 18:00. Πάμε να χειροκροτήσουμε τους παίχτες μας, να τους εμψυχώσουμε για την δύσκολη συνέχεια.
Σηκώστε κεφάλια και βάρτε το στο νου σας, οι δυνατότητες όλων μας, από τον πρώτο παίχτη μέχρι το τ…

Read more

Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018

Από σήμερα είναι στη διάθεση του κόσμου μας τα εισιτήρια διαρκείας του συνδέσμου. Τα εισιτήρια κοστίζουν €170 (€160 το εισιτήριο + €10 το πρόγραμμα ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.)

Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις για την απόκτηση τους είναι οι ακόλουθες:

Read more

Ανακοίνωση 30.7

Άυριο ακόμα ένας ΛΕΟΝΤΑΣ μας αποχαιρετά για το μεγάλο ταξίδι προς το ΣΥ.Φ ΑΕΛ παραδείσου και υποχρέωση μας είναι να βρεθούμε στο πλάι του για το τελευταίο αντίο. Παράκληση της οικογένειας όσοι παρευρεθούν να φορέσουν κίτρινες ή άσπρες φανέλες. Εμείς …

Read more

Ανακοίνωση 26.7

Περήφανε οπαδέ της ΑΕΛ,
Η ομάδα μας έφτασε στην πρόκριση και γενικά η απόδοση των ποδοσφαιριστών μας έφτασε στα επίπεδα, τα οποία όλοι αναμέναμε. Συνακόλουθο αυτού ήταν και η τεράστια επιτυχία του καθιερωμένου beach party του συνδέσμου μας. Ο κόσμο…

Read more

Άμεση δικαίωση στους 15!!!

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θέλει να ενημερώσει για μια τεράστια αδικία που λαμβάνει χώρα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με 15 οπαδούς της ομάδας μας που ταλαιπωρούνται από τις αλλεπάλληλες αναβολές μιας υπόθεσης χωρίς καμιά νομική υπόσταση, αφού το μόνο τους ”έγκλημα” ήταν η επιθυμία τους να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας! Στο κείμενο που ακολουθεί μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το θέμα:

Στις 25/10/15 πενήντα και πλέον οπαδοί μας βρέθηκαν στην Πάφο για τον αγώνα ασπίδας της γυναικείας καλαθοσφαιρικής ομάδας του σωματείου μας. Μετά το παιχνίδι επέστρεψαν με λεωφορείο στη Λεμεσό για τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον άρη που άρχιζε στις 7. Το λεωφορείο έφθασε στο Τσίρειο στις 7:10 και με την άφιξη τους οι οπαδοί μας βρίσκουν την είσοδο 3 κλειστή. Τότε κατευθύνονται στην είσοδο όπου μπαίνουν τα εισιτήρια διαρκείας, που έκλεισε και αυτή. Εκεί ζήτησαν κάποιον υπεύθυνο, χωρίς να προκληθούν οποιεσδήποτε ζημιές στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Έτσι φθάνει ο υπεύθυνος των επιτηρητών ο οποίος ανέφερε ότι έπρεπε οι οπαδοί μας να πάνε στην είσοδο 3 (που ήταν κλειστή) για να κανονίσει ο ίδιος να φέρει εισιτήρια για αυτούς που δεν είχαν, αλλά και για να μιλήσει μέσω ασυρμάτου με τους άλλους επιτηρητές ώστε να ανοίξουν την είσοδο 3. Όλοι οι οπαδοί μας συμφώνησαν και κατευθύνθηκαν στην είσοδο 3 ήσυχα μαζί με το συγκεκριμένο επιτηρητή. Όταν έφθασαν στην 3 ο επιτηρητής άρχισε και μιλούσε μέσω ασυρμάτου με τους άλλους επιτηρητές ώστε να ανοίξει η είσοδος, αλλά και να έρθουν εισιτήρια γι αυτούς που δεν είχαν.

Τότε εμφανίζεται η αστυνομία και συλλαμβάνει χωρίς κανένα λόγο αυτούς που δεν είχαν εισιτήρια, συνολικά 15 άτομα, ακόμα και αυτούς που είχαν προλάβει να αγοράσουν εισιτήριο τη συγκεκριμένη στιγμή, όταν και άνοιξε το παράθυρο στο ταμείο. Στη συνέχεια οι συλληφθέντες οδηγούνται στη κεντρική αστυνομία χωρίς να αναφερθεί στους ίδιους ο λόγος σύλληψης τους. Στην ανάκριση που ακολούθησε πληροφορήθηκαν ότι αντιμετώπιζαν την κατηγορία της οχλαγωγίας έξω από την είσοδο 3.

Αυτούς τους 15 μήνες οι οπαδοί μας έχουν αποκλειστεί από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν σε αστυνομικό σταθμό την ώρα των αγώνων. Το χρονικό διάστημα είναι τεράστιο και πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα καθώς οι οπαδοί μας δεν έχουν καν καταδικαστεί από δικαστήριο, ενώ η μέγιστη ποινή αποκλεισμού που προβλέπεται από τον τρομονόμο για άτομα που καταδικάζονται για πρώτη φορά είναι 1 χρόνος αποκλεισμό. Αντίθετα, οι 15 ΑΕΛΙΣΤΕΣ στερούνται την ελευθερία τους και είναι μακριά από τα γήπεδα για 15 μήνες και αυτό το διάστημα θα μεγαλώσει μέχρι την καθυστερημένη εκδίκαση της υπόθεσης από την κυπριακή «δικαιοσύνη», μια δικαιοσύνη που σου λέει έμμεσα ότι είναι καλύτερα να είσαι ένοχος παρά αθώος γιατί τότε οι ποινές είναι μικρότερες.

Οι ευθύνες βαραίνουν όλους μας για την ανεκτικότητα που δείχνουμε σε τέτοια φασιστικά περιστατικά, τα οποία τον τελευταίο καιρό πυκνώνουν ολοένα και περισσότερο. Σαν ΑΕΛΙΣΤΕΣ έχουμε περάσει πολλές αδικίες στο πέρασμα των χρόνων και πρέπει όλοι να είμαστε ακόμα πιο έντονα ο ένας δίπλα στον άλλο απέναντι στο κατεστημένο και τη σάπια εξουσία. Σε αυτό το σημείο καλούμε και την επίσημη ΑΕΛ να σταματήσει να είναι απαθής και να σταθεί στο πλευρό των 15 ΑΕΛΙΣΤΩΝ. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε πως πρόεδρος αντίπαλου σωματείου δήλωσε τότε ότι οι οπαδοί της ΑΕΛ δεν έκαναν το παραμικρό.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989
Yellow Tribe Group

Tagged under: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top