ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 05/03/2017 Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 02.03.2017 Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 23/02/2017 Ξεχνάμε την πίκρα και συνεχίζουμε "Εμείς στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε με ανυπομονησία την Δευτέρα"

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 05/03/2017

Tο σημερινό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με όλα όσα προηγήθηκαν τους τελευταίους μήνες στην ομάδα δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να αντιμετωπιστούν μεμονωμένα και δυστυχώς ήταν το φυσικό επακόλουθο της συνεχόμενης κακοδιαχείρισης από την διοίκηση και κυρί…

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 02.03.2017

ΑΕΛΙΣΤΑ,

Το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής και κυρίως ο τρόπος που ήρθε ήταν ένα τεράστιο πλήγμα στην εικόνα της ομάδας μας καθώς και στην περηφάνια του ΑΕΛΙΣΤΑ που για ακόμη μια φορά ταξίδεψε για να βρεθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας.

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 23/02/2017

Περήφανε ΑΕΛΙΣΤΑ,

Αρχικά θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε ολόκληρο το κίτρινο λαό για την μαζική του παρουσία στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας στο ΓΣΠ, όπου παρά το εργάσιμο της μέρας έκανε έντονη την παρουσία του στο γήπεδο της πρω…

Read more

Ξεχνάμε την πίκρα και συνεχίζουμε

Δεν ξέρω από μπάλα για να αναλύσω όπως αναλύουν όλοι οι φίλοι μου το γιατί χάσαμε, τι σύστημα παίξαμε και ποιος έφταιξε. Το μόνο που ξέρω είναι πως χάσαμε 3-0, επειδή φάγαμε τρία γκολ και δε βάλαμε κανένα. Δεν έχω απαντήσεις για την απάθεια και την ανία που διακατέχει τους ποδοσφαιριστές μας. Όποιος έχει απαντήσεις καλά κάνει και τις εκθέτει να τις μάθουμε κι εμείς.

Read more

"Εμείς στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε με ανυπομονησία την Δευτέρα"

Δυναμικό μήνυμα στήριξης και συσπείρωσης από τα λιοντάρια του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Θεσσαλονίκης ενόψη του παιχνιδιού με τα παιδιά του ιωνά την ερχόμενη Δευτέρα: Άλλη μια τσικνοπέμπτη έφτασε στο τέλος της. Μια μέρα που είναι γιορτή για την Θεσσαλονίκη και εμείς φυσικά

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 02/02/2017

Μπροστά μας έχουμε άλλη μια πρόκληση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα, χωρίς να αφήσουμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να πιστέψει πως μπορεί να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και είμαστε σίγουροι πως θα τιμήσουν το σήμα στην καρδιά και θα φέρουν ακόμα ένα τρίποντο στη Λεμεσό!

Όσον αφορά τον κόσμο μας είμαστε σίγουροι πως ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ θα είναι εκεί! Γιατί ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ ακόμη και στις χειρότερες συνθήκες ήταν πάντα εκεί. Γιατί ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ παρόλο που έβλεπε την ομάδα του να παραπαίει στις τελευταίες θέσεις έκανε τα πάντα για να βρεθεί στο πλάι της και ΠΟΤΕ δεν έψαχνε δικαιολογίες για το αντίθετο. Γιατί ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ γέμιζε ασφυκτικά όλα τα γήπεδα του νησιού! Και ο πραγματικός ΑΕΛΙΣΤΑΣ θα είναι πάλι εκεί για να την στηρίξει!

Όσοι ακόμα προτιμούν τον καναπέ τους τουλάχιστον ας κλείσουν το στόμα και να μας αφήσουν να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα απ’ τον καθένα! Οι υπόλοιποι που έχουν ακόμα μέσα τους το μικρόβιο του ΑΕΛΙΣΜΟΥ, τους καλούμε να υψώσουν τα λάβαρα και να μας ακολουθήσουν, δίνοντας όλοι μαζί αυτή τη μάχη! Ενωμένοι και συσπειρωμένοι γύρω από την ιδέα που λέγεται Α.Ε.Λ! Να σταθούμε μαζί απέναντι σε όλους και σε όλα που στέκονται εμπόδιο στο δρόμο μας! Μόνο έτσι θα καταφέρει η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της!

Για το παιχνίδι του Σαββάτου και για την μαζική παρουσία μας στο Παφιακό, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ δρομολόγησε λεωφορεία τα οποία θα ξεκινήσουν από το οίκημα μας στο Ζακάκι στις 15:00 το μεσημέρι και θα υπάρχει εισφορά €3 για κάλυψη μέρους των εξόδων. Καλούμε όλους τους άρρωστους, παρανοϊκούς, σχιζοφρενοβλαβείς λέοντες, να ακολουθήσουν την εκδρομή του συνδέσμου!

Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!

– ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
– ΟΛΟΙ ΠΑΦΙΑΚΟ!

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Tagged under: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top