ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17 Ανακοίνωση Μαθητικού Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018 Ανακοίνωση 30.7 Ανακοίνωση 26.7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου δεν δίστασαν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα μας χωρίς να υπολογίζουν τους χιλιάδες λέοντες που ταξίδεψαν στη Λάρνακα και έκαναν το “Παπαδόπουλος” να θυμίζει Εναέριο. Από τη μια απεσταλμ…

Read more

Ανακοίνωση Μαθητικού

Σήμερα η ομαδάρα μας παίζει στα Πολεμίδια φιλικό η ώρα 18:00. Πάμε να χειροκροτήσουμε τους παίχτες μας, να τους εμψυχώσουμε για την δύσκολη συνέχεια.
Σηκώστε κεφάλια και βάρτε το στο νου σας, οι δυνατότητες όλων μας, από τον πρώτο παίχτη μέχρι το τ…

Read more

Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018

Από σήμερα είναι στη διάθεση του κόσμου μας τα εισιτήρια διαρκείας του συνδέσμου. Τα εισιτήρια κοστίζουν €170 (€160 το εισιτήριο + €10 το πρόγραμμα ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.)

Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις για την απόκτηση τους είναι οι ακόλουθες:

Read more

Ανακοίνωση 30.7

Άυριο ακόμα ένας ΛΕΟΝΤΑΣ μας αποχαιρετά για το μεγάλο ταξίδι προς το ΣΥ.Φ ΑΕΛ παραδείσου και υποχρέωση μας είναι να βρεθούμε στο πλάι του για το τελευταίο αντίο. Παράκληση της οικογένειας όσοι παρευρεθούν να φορέσουν κίτρινες ή άσπρες φανέλες. Εμείς …

Read more

Ανακοίνωση 26.7

Περήφανε οπαδέ της ΑΕΛ,
Η ομάδα μας έφτασε στην πρόκριση και γενικά η απόδοση των ποδοσφαιριστών μας έφτασε στα επίπεδα, τα οποία όλοι αναμέναμε. Συνακόλουθο αυτού ήταν και η τεράστια επιτυχία του καθιερωμένου beach party του συνδέσμου μας. Ο κόσμο…

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 8/6/2017

00001

Περήφανε ΑΕΛίστα,

Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο, πραγματοποιήθηκε ίσως η πιο κρίσιμη εκλογική συνέλευση στην ιστορία του συνδέσμου. Ο ΣΥΦΑΕΛ από σήμερα αλλάζει σελίδα, θέτει νέους στόχους, είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση και να σταθεί αρωγός στο μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο του νησιού, όπως ακούραστα έπραττε από την πρώτη μέρα ίδρυσης του.

Χρέος όσων αισθάνονται μέλη του συνδέσμου είναι να συμβάλουν στην αναγέννηση του. Έγιναν ριζικές αλλαγές οι οποίες ήταν αναγκαίες για να αναπνεύσει και πάλι αυτό το τεράστιο οπαδικό κίνημα. Το ότι παραχωρήθηκε τόπος στα νιάτα δεν σημαίνει πως ο σύνδεσμος δεν θα λειτουργεί με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Τα άτομα, τα οποία απαρτίζουν το συμβούλιο, είναι τα πλέον κατάλληλα για να φέρουν εις πέρας το δύσκολο και απαιτητικό έργο που έχουν μπροστά τους.

Αναντίρρητα, θα δοθεί η απαραίτητη έμφαση στο οπαδικό κομμάτι, το οποίο το τελευταίο διάστημα έχει παραγκωνιστεί παρόλο που αποτελεί το βασικότερο τομέα του συνδέσμου, χωρίς βεβαίως να αποκλείουμε την παρέμβαση μας σε πολύ σημαντικά θέματα, τα οποία θα αφορούν το σωματείο μας και τη λειτουργία του. Η δουλεία του συνδέσμου είναι στην κερκίδα και στα οικήματα! Αν λειτουργήσουμε με γνώμονα αυτή τη στοχοθεσία, τότε η τρέλα του ΑΕΛίστα θα ξανακυριεύσει την Κύπρο σαν πρώτα.

Δεν είναι λίγοι που προσπάθησαν να βλάψουν τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο. Φάνηκαν όμως ανίκανοι να το πράξουν ακόμα και τώρα. Εάν το όραμα μας γίνει πράξη, δηλαδή αν ο κόσμος μας γίνει μια γροθιά, ενωμένος και συσπειρωμένος, τότε όλοι αυτοί θα γίνουν απλώς θηράματα για τα λυσσασμένα λιοντάρια της Ανατολικής. Η ιστορία 28 χρόνων δεν πτοείται από τρικυμίες, δεν εμποδίζεται από καμία δυσκολία, δεν διαγράφεται από τίποτα και κανέναν. Γι’ αυτό χρέος όλων μας είναι να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία, ακατάπαυστα και αρρωστημένα για την ΑΕΛ. Απ’ εδώ και πέρα η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια μας, δεν είμαστε συνηθισμένοι στα εύκολα γι’ αυτό με την συμβολή όλων, ένα υπέρλαμπρο μέλλον είναι εφικτό.

ΥΓ: Όποιος σταθεί εμπόδιο μπροστά μας, θα τον διαλύσουμε.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top