ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 6/9/2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17 Ανακοίνωση Μαθητικού Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018 Ανακοίνωση 30.7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 6/9/2017

cropped-syfael-1.png

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι την ερχόμενη Τρίτη 12/09/2017 η ώρα 19:00 θα γίνει ανοιχτή συνεδρία στο Yellow Pride για το θέμα που μας απασχολεί τα τελευταία χρόνια περί κάρτας φιλάθλου και ταυτοποίηση. Αφορμή το παιχνίδι στην Λάρνακα με την αεκ όπου για ακόμη μία φορά θα μας ζητηθεί ταυτότητα για να δούμε την ΑΕΛΑΡΑ μας. Θα αναλύσουμε όλο το θέατρο του παραλόγου με τον κόσμο μας και η απόφαση θα παρθεί μέσω της πλειοψηφίας των μελών μας για την γραμμή όπου θα ακολουθήσουμε όλοι μαζί. Ήρθε η ώρα να ασκήσει το κάθε μέλος την δύναμη που έχει στα χέρια του τόσα χρόνια που είναι εγγεγραμμένος στον ανώτερο σύνδεσμο της Κύπρου. Η απόφαση είναι στο χέρι του κάθε συνδεσμίτη. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη για το έτος 2017-2018, και για αυτό θα στηθούν εγγραφές μελών από νωρίς στον χώρο.

Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας καλείται να αποδώσει στο μέγιστο και να φέρει το τρίποντο, τίποτα λιγότερο. Το κάτω διάζωμα παραμένει για ακόμη μία αγωνιστική κλειστό και καλούμαστε να κατακλείσουμε το υπόλοιπο γήπεδο για να σπρώξουμε με τα άρρωστα τραγούδια μας την ομάδα στην νίκη.

Ακόμη σε μία προσπάθεια του ΣΥ.Φ. ΑΕΛ μαζί με τον σύνδεσμο γονέων να στηρίξει τους μαθητές όπου αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες καλούμε τον κόσμο μας να βοηθήσει το έργο μας. Στον ερχόμενο αγώνα του Σαββάτου θα μαζεύονται από ομάδα ατόμων του συνδέσμου μας σχολικός ρουχισμός και είδη γραφικής ύλης, επίσης η συλλογή θα συνεχίζεται και στα οικήματα μας στον Εναέριο και Ζακάκι. Όλα τα προϊόντα που θα μαζευτούν θα δοθούν στο Υπουργείο Παιδείας και θα διανεμηθούν στα σχολεία που έχουν ανάγκη.

Τέλος οι εγγραφές για τον κίτρινο οδηγό αλλά και για τα εισιτήρια διαρκείας συνεχίζονται στον σύνδεσμο μας στον Εναέριο. Στηρίξετε την προσπάθεια μας για ένα αποτέλεσμα που θα βοηθήσει τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ. Αλληλεγγύη σε όλη την κίτρινη φυλή, στηρίζουμε τις κίτρινες επιχειρήσεις και όχι το συμφέρον του κάθε καπιταλιστή του συστήματος.

Υ.Γ: ΟΧΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…. ΠΡΑΞΕΙΣ

Read more

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου δεν δίστασαν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα μας χωρίς να υπολογίζουν τους χιλιάδες λέοντες που ταξίδεψαν στη Λάρνακα και έκαναν το “Παπαδόπουλος” να θυμίζει Εναέριο. Από τη μια απεσταλμ…

Read more

Ανακοίνωση Μαθητικού

Σήμερα η ομαδάρα μας παίζει στα Πολεμίδια φιλικό η ώρα 18:00. Πάμε να χειροκροτήσουμε τους παίχτες μας, να τους εμψυχώσουμε για την δύσκολη συνέχεια.
Σηκώστε κεφάλια και βάρτε το στο νου σας, οι δυνατότητες όλων μας, από τον πρώτο παίχτη μέχρι το τ…

Read more

Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018

Από σήμερα είναι στη διάθεση του κόσμου μας τα εισιτήρια διαρκείας του συνδέσμου. Τα εισιτήρια κοστίζουν €170 (€160 το εισιτήριο + €10 το πρόγραμμα ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.)

Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις για την απόκτηση τους είναι οι ακόλουθες:

Read more

Ανακοίνωση 30.7

Άυριο ακόμα ένας ΛΕΟΝΤΑΣ μας αποχαιρετά για το μεγάλο ταξίδι προς το ΣΥ.Φ ΑΕΛ παραδείσου και υποχρέωση μας είναι να βρεθούμε στο πλάι του για το τελευταίο αντίο. Παράκληση της οικογένειας όσοι παρευρεθούν να φορέσουν κίτρινες ή άσπρες φανέλες. Εμείς …

Read more

Ανακοίνωση 11/7/2017

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
καταρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την πανάξια πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της Ευρώπης και ακόμα ένα τεράστιο μπράβο οφείλουμε να δώσουμε στα νεαρά παιδιά μας που τίμησαν τα τρία ιερά γράμματα στο γήπεδο καταθέτοντας την ψυχή τους .
Την ερχόμενη Πέμπτη η θρησκεία μας καλείτε να φέρει το θετικό αποτέλεσμα για να μπούνε οι βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση και τους υποσχόμαστε ένα γήπεδο καμίνι στο δεύτερο παιχνίδι.
Πολλοί ΛΕΟΝΤΕΣ ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για πάρτη της στο Λουξεμβούργο και να αντιπροσωπεύσουν το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα της Κύπρου. Σχετική ανακοίνωση για σημείο συνάντησης πριν από το παιχνίδι θα ακολουθήσει τις ερχόμενες μέρες. Ο ΣΥ.Φ. ΑΕΛ ενημερώνει ότι όσοι οπαδοί μας προπλήρωσαν τα εισιτήρια του αγώνα θα τα παραλάβουν στο Λουξεμβούργο πριν από τον αγώνα δίνοντας την απόδειξη πληρωμής. Όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη εισιτήριο να περάσουν από την μπουτίκ της επίσημης ΑΕΛ για να προπληρώσουν και να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους. Όσοι οπαδοί μας δεν καταφέρουν να ταξιδέψουν στο πλάι της ΑΕΛ μας θα στηθούν μεγάλα πάρτυ στα οικήματά μας στον Εναέριο και στο Ζακάκι. Καλούνται όλα τα ξωτικά της κίτρινης φυλής να δώσουν μαζικά το παρόν τους.
Σε μία προσπάθειά μας να μαζέψουμε όλες τις επιχειρήσεις των ΑΕΛΙΣΤΩΝ σε ένα βιβλιάριο καλούνται όλοι οι ΛΕΟΝΤΕΣ να επικοινωνήσουν και να δηλώσουν τις επιχειρήσεις τους με ένα συμβολικό ποσό για την κάλυψη του κόστους. Το συγκεκριμένο βιβλιάριο θα δοθεί στους ΑΕΛΙΣΤΕΣ δωρεάν και θα γίνει ο κίτρινος οδηγός για τον καθένα μας έτσι ώστε να αλληλοβοηθούμε, αλληλοστηρίζουμε και υποστηρίζουμε τις ΑΕΛΙΣΤΙΚΕΣ επιχειρήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν την επιχείρησή τους και στο Beach Party που θα ανακοινωθεί εντός ημερών προσκομίζοντας την κάρτα της επιχείρησής τους (για πληροφορίες τηλ: 99667032).
Τέλος ενημερώνουμε ότι τις ερχόμενες μέρες θα έχουμε στη διάθεσή μας τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα είναι σε περιορισμένο αριθμό και είναι αυστηρώς διαθέσιμα για μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο Σύνδεσμο πάνω από τρία χρόνια.

Υ.Γ : ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΚΡΕ BRADLEY R.I.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top