ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17 Ανακοίνωση Μαθητικού Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018 Ανακοίνωση 30.7 Ανακοίνωση 26.7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου δεν δίστασαν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα μας χωρίς να υπολογίζουν τους χιλιάδες λέοντες που ταξίδεψαν στη Λάρνακα και έκαναν το “Παπαδόπουλος” να θυμίζει Εναέριο. Από τη μια απεσταλμ…

Read more

Ανακοίνωση Μαθητικού

Σήμερα η ομαδάρα μας παίζει στα Πολεμίδια φιλικό η ώρα 18:00. Πάμε να χειροκροτήσουμε τους παίχτες μας, να τους εμψυχώσουμε για την δύσκολη συνέχεια.
Σηκώστε κεφάλια και βάρτε το στο νου σας, οι δυνατότητες όλων μας, από τον πρώτο παίχτη μέχρι το τ…

Read more

Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018

Από σήμερα είναι στη διάθεση του κόσμου μας τα εισιτήρια διαρκείας του συνδέσμου. Τα εισιτήρια κοστίζουν €170 (€160 το εισιτήριο + €10 το πρόγραμμα ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.)

Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις για την απόκτηση τους είναι οι ακόλουθες:

Read more

Ανακοίνωση 30.7

Άυριο ακόμα ένας ΛΕΟΝΤΑΣ μας αποχαιρετά για το μεγάλο ταξίδι προς το ΣΥ.Φ ΑΕΛ παραδείσου και υποχρέωση μας είναι να βρεθούμε στο πλάι του για το τελευταίο αντίο. Παράκληση της οικογένειας όσοι παρευρεθούν να φορέσουν κίτρινες ή άσπρες φανέλες. Εμείς …

Read more

Ανακοίνωση 26.7

Περήφανε οπαδέ της ΑΕΛ,
Η ομάδα μας έφτασε στην πρόκριση και γενικά η απόδοση των ποδοσφαιριστών μας έφτασε στα επίπεδα, τα οποία όλοι αναμέναμε. Συνακόλουθο αυτού ήταν και η τεράστια επιτυχία του καθιερωμένου beach party του συνδέσμου μας. Ο κόσμο…

Read more

Ανακοίνωση 11/7/2017

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
καταρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την πανάξια πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της Ευρώπης και ακόμα ένα τεράστιο μπράβο οφείλουμε να δώσουμε στα νεαρά παιδιά μας που τίμησαν τα τρία ιερά γράμματα στο γήπεδο καταθέτοντας την ψυχή τους .
Την ερχόμενη Πέμπτη η θρησκεία μας καλείτε να φέρει το θετικό αποτέλεσμα για να μπούνε οι βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση και τους υποσχόμαστε ένα γήπεδο καμίνι στο δεύτερο παιχνίδι.
Πολλοί ΛΕΟΝΤΕΣ ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για πάρτη της στο Λουξεμβούργο και να αντιπροσωπεύσουν το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα της Κύπρου. Σχετική ανακοίνωση για σημείο συνάντησης πριν από το παιχνίδι θα ακολουθήσει τις ερχόμενες μέρες. Ο ΣΥ.Φ. ΑΕΛ ενημερώνει ότι όσοι οπαδοί μας προπλήρωσαν τα εισιτήρια του αγώνα θα τα παραλάβουν στο Λουξεμβούργο πριν από τον αγώνα δίνοντας την απόδειξη πληρωμής. Όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη εισιτήριο να περάσουν από την μπουτίκ της επίσημης ΑΕΛ για να προπληρώσουν και να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους. Όσοι οπαδοί μας δεν καταφέρουν να ταξιδέψουν στο πλάι της ΑΕΛ μας θα στηθούν μεγάλα πάρτυ στα οικήματά μας στον Εναέριο και στο Ζακάκι. Καλούνται όλα τα ξωτικά της κίτρινης φυλής να δώσουν μαζικά το παρόν τους.
Σε μία προσπάθειά μας να μαζέψουμε όλες τις επιχειρήσεις των ΑΕΛΙΣΤΩΝ σε ένα βιβλιάριο καλούνται όλοι οι ΛΕΟΝΤΕΣ να επικοινωνήσουν και να δηλώσουν τις επιχειρήσεις τους με ένα συμβολικό ποσό για την κάλυψη του κόστους. Το συγκεκριμένο βιβλιάριο θα δοθεί στους ΑΕΛΙΣΤΕΣ δωρεάν και θα γίνει ο κίτρινος οδηγός για τον καθένα μας έτσι ώστε να αλληλοβοηθούμε, αλληλοστηρίζουμε και υποστηρίζουμε τις ΑΕΛΙΣΤΙΚΕΣ επιχειρήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν την επιχείρησή τους και στο Beach Party που θα ανακοινωθεί εντός ημερών προσκομίζοντας την κάρτα της επιχείρησής τους (για πληροφορίες τηλ: 99667032).
Τέλος ενημερώνουμε ότι τις ερχόμενες μέρες θα έχουμε στη διάθεσή μας τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα είναι σε περιορισμένο αριθμό και είναι αυστηρώς διαθέσιμα για μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο Σύνδεσμο πάνω από τρία χρόνια.

Υ.Γ : ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΚΡΕ BRADLEY R.I.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top