Κάλεσμα Μαθητικού 20/7 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 18/07/17 Ανακοίνωση 11/7/2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5/7/17 Ανακοίνωση Μαθητικό

Κάλεσμα Μαθητικού 20/7

Το μαθητικό συμβούλιο κάνει κάλεσμα σ’ ολόκληρο το αλητολίμανο, να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μας σήμερα.
Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την ιστορία του συλλόγου. Ενδεχόμενη πρόκριση θα φέρει το ποδοσφαιρικό μας τμήμα στην επόμενη φάση και εμ…

Read more

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 18/07/17

Απανταχού Λέοντες, η ΑΕΛΑΡΑ έφερε το πολυπόθητο διπλό στο Λουξεμβούργο και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την πρόκριση στη επόμενη φάση. Καθήκον μας να κάνουμε το γήπεδο όπως τους έχουμε υποσχεθεί…. ΚΑΜΙΝΙ. Τα συγχαρητήρια μας για ακόμη μια φορά στην …

Read more

Ανακοίνωση 11/7/2017

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
καταρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την πανάξια πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της Ευρώπης και ακόμα ένα τεράστιο μπράβο οφείλουμε να δώσουμε στα νεαρά παιδιά μας που τίμησαν τα τρία ιερά γράμματα στο γή…

Read more

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5/7/17

ΑΕΛίστα,

Η ομάδα μας, έκανε το καθήκον της στην Πορτογαλία και τώρα έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι για να τελειώνουμε με αυτό τον προκριματικό. Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να εκφράσουμε τον σεβασμό μας στα αδέλφια που ταξίδεψαν για να βρεθούν δίπλα της…

Read more

Ανακοίνωση Μαθητικό

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στον αδελφό μας για τον άδικο χαμό της μητέρας του. Γι’ αυτό τον λόγο ακυρώνεται και το πάρτι του Σαββάτου.
Αδερφέ να σε γερός να την θυμάσαι κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει.
ΣΥΦΑΕΛ ΜΑΘΗΤΙΚΟ

Read more

Ανακοίνωση 11/7/2017

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
καταρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την πανάξια πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της Ευρώπης και ακόμα ένα τεράστιο μπράβο οφείλουμε να δώσουμε στα νεαρά παιδιά μας που τίμησαν τα τρία ιερά γράμματα στο γήπεδο καταθέτοντας την ψυχή τους .
Την ερχόμενη Πέμπτη η θρησκεία μας καλείτε να φέρει το θετικό αποτέλεσμα για να μπούνε οι βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση και τους υποσχόμαστε ένα γήπεδο καμίνι στο δεύτερο παιχνίδι.
Πολλοί ΛΕΟΝΤΕΣ ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για πάρτη της στο Λουξεμβούργο και να αντιπροσωπεύσουν το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα της Κύπρου. Σχετική ανακοίνωση για σημείο συνάντησης πριν από το παιχνίδι θα ακολουθήσει τις ερχόμενες μέρες. Ο ΣΥ.Φ. ΑΕΛ ενημερώνει ότι όσοι οπαδοί μας προπλήρωσαν τα εισιτήρια του αγώνα θα τα παραλάβουν στο Λουξεμβούργο πριν από τον αγώνα δίνοντας την απόδειξη πληρωμής. Όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη εισιτήριο να περάσουν από την μπουτίκ της επίσημης ΑΕΛ για να προπληρώσουν και να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους. Όσοι οπαδοί μας δεν καταφέρουν να ταξιδέψουν στο πλάι της ΑΕΛ μας θα στηθούν μεγάλα πάρτυ στα οικήματά μας στον Εναέριο και στο Ζακάκι. Καλούνται όλα τα ξωτικά της κίτρινης φυλής να δώσουν μαζικά το παρόν τους.
Σε μία προσπάθειά μας να μαζέψουμε όλες τις επιχειρήσεις των ΑΕΛΙΣΤΩΝ σε ένα βιβλιάριο καλούνται όλοι οι ΛΕΟΝΤΕΣ να επικοινωνήσουν και να δηλώσουν τις επιχειρήσεις τους με ένα συμβολικό ποσό για την κάλυψη του κόστους. Το συγκεκριμένο βιβλιάριο θα δοθεί στους ΑΕΛΙΣΤΕΣ δωρεάν και θα γίνει ο κίτρινος οδηγός για τον καθένα μας έτσι ώστε να αλληλοβοηθούμε, αλληλοστηρίζουμε και υποστηρίζουμε τις ΑΕΛΙΣΤΙΚΕΣ επιχειρήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν την επιχείρησή τους και στο Beach Party που θα ανακοινωθεί εντός ημερών προσκομίζοντας την κάρτα της επιχείρησής τους (για πληροφορίες τηλ: 99667032).
Τέλος ενημερώνουμε ότι τις ερχόμενες μέρες θα έχουμε στη διάθεσή μας τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα είναι σε περιορισμένο αριθμό και είναι αυστηρώς διαθέσιμα για μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο Σύνδεσμο πάνω από τρία χρόνια.

Υ.Γ : ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΚΡΕ BRADLEY R.I.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top