ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 6/9/2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17 Ανακοίνωση Μαθητικού Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018 Ανακοίνωση 30.7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 6/9/2017

cropped-syfael-1.png

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι την ερχόμενη Τρίτη 12/09/2017 η ώρα 19:00 θα γίνει ανοιχτή συνεδρία στο Yellow Pride για το θέμα που μας απασχολεί τα τελευταία χρόνια περί κάρτας φιλάθλου και ταυτοποίηση. Αφορμή το παιχνίδι στην Λάρνακα με την αεκ όπου για ακόμη μία φορά θα μας ζητηθεί ταυτότητα για να δούμε την ΑΕΛΑΡΑ μας. Θα αναλύσουμε όλο το θέατρο του παραλόγου με τον κόσμο μας και η απόφαση θα παρθεί μέσω της πλειοψηφίας των μελών μας για την γραμμή όπου θα ακολουθήσουμε όλοι μαζί. Ήρθε η ώρα να ασκήσει το κάθε μέλος την δύναμη που έχει στα χέρια του τόσα χρόνια που είναι εγγεγραμμένος στον ανώτερο σύνδεσμο της Κύπρου. Η απόφαση είναι στο χέρι του κάθε συνδεσμίτη. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη για το έτος 2017-2018, και για αυτό θα στηθούν εγγραφές μελών από νωρίς στον χώρο.

Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας καλείται να αποδώσει στο μέγιστο και να φέρει το τρίποντο, τίποτα λιγότερο. Το κάτω διάζωμα παραμένει για ακόμη μία αγωνιστική κλειστό και καλούμαστε να κατακλείσουμε το υπόλοιπο γήπεδο για να σπρώξουμε με τα άρρωστα τραγούδια μας την ομάδα στην νίκη.

Ακόμη σε μία προσπάθεια του ΣΥ.Φ. ΑΕΛ μαζί με τον σύνδεσμο γονέων να στηρίξει τους μαθητές όπου αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες καλούμε τον κόσμο μας να βοηθήσει το έργο μας. Στον ερχόμενο αγώνα του Σαββάτου θα μαζεύονται από ομάδα ατόμων του συνδέσμου μας σχολικός ρουχισμός και είδη γραφικής ύλης, επίσης η συλλογή θα συνεχίζεται και στα οικήματα μας στον Εναέριο και Ζακάκι. Όλα τα προϊόντα που θα μαζευτούν θα δοθούν στο Υπουργείο Παιδείας και θα διανεμηθούν στα σχολεία που έχουν ανάγκη.

Τέλος οι εγγραφές για τον κίτρινο οδηγό αλλά και για τα εισιτήρια διαρκείας συνεχίζονται στον σύνδεσμο μας στον Εναέριο. Στηρίξετε την προσπάθεια μας για ένα αποτέλεσμα που θα βοηθήσει τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ. Αλληλεγγύη σε όλη την κίτρινη φυλή, στηρίζουμε τις κίτρινες επιχειρήσεις και όχι το συμφέρον του κάθε καπιταλιστή του συστήματος.

Υ.Γ: ΟΧΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…. ΠΡΑΞΕΙΣ

Read more

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου δεν δίστασαν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα μας χωρίς να υπολογίζουν τους χιλιάδες λέοντες που ταξίδεψαν στη Λάρνακα και έκαναν το “Παπαδόπουλος” να θυμίζει Εναέριο. Από τη μια απεσταλμ…

Read more

Ανακοίνωση Μαθητικού

Σήμερα η ομαδάρα μας παίζει στα Πολεμίδια φιλικό η ώρα 18:00. Πάμε να χειροκροτήσουμε τους παίχτες μας, να τους εμψυχώσουμε για την δύσκολη συνέχεια.
Σηκώστε κεφάλια και βάρτε το στο νου σας, οι δυνατότητες όλων μας, από τον πρώτο παίχτη μέχρι το τ…

Read more

Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018

Από σήμερα είναι στη διάθεση του κόσμου μας τα εισιτήρια διαρκείας του συνδέσμου. Τα εισιτήρια κοστίζουν €170 (€160 το εισιτήριο + €10 το πρόγραμμα ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.)

Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις για την απόκτηση τους είναι οι ακόλουθες:

Read more

Ανακοίνωση 30.7

Άυριο ακόμα ένας ΛΕΟΝΤΑΣ μας αποχαιρετά για το μεγάλο ταξίδι προς το ΣΥ.Φ ΑΕΛ παραδείσου και υποχρέωση μας είναι να βρεθούμε στο πλάι του για το τελευταίο αντίο. Παράκληση της οικογένειας όσοι παρευρεθούν να φορέσουν κίτρινες ή άσπρες φανέλες. Εμείς …

Read more

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 18/07/17

00001

Απανταχού Λέοντες, η ΑΕΛΑΡΑ έφερε το πολυπόθητο διπλό στο Λουξεμβούργο και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την πρόκριση στη επόμενη φάση. Καθήκον μας να κάνουμε το γήπεδο όπως τους έχουμε υποσχεθεί…. ΚΑΜΙΝΙ. Τα συγχαρητήρια μας για ακόμη μια φορά στην ομάδα μας και περιμένουμε ακόμη περισσότερα. Το κίτρινο αλητολίμανο δίνει ραντεβού την Τετάρτη το βράδυ στους Συνδέσμους μας για το καθιερωμένο Pre – game party και για καλύτερη οργάνωση για το παιχνίδι της Πέμπτης.
Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ενημερώνει ότι για το παιχνίδι θα δρομολογηθούν λεωφορεία που θα αναχωρήσουν από τον Εναέριο η ώρα 6:30 και θα ενωθούν μαζί με την υπόλοιπη μεγαλειώδη πορεία για να αναχωρήσουμε όλοι μαζί για τη Λάρνακα. Θα υπάρχουν εισιτήρια για το γήπεδο στο Σύνδεσμο προς 12 ευρώ και εισιτήριο για το λεωφορείο προς 5 ευρώ για να καλυφτεί μέρος των εξόδων. Όλοι μαζί ενωμένοι αναχωρούμε η ώρα 7:00 από το γνωστό σημείο στην έξοδο της Παρεκκλησιάς και ακολουθούμε τα λεωφορεία για να κιτρινίσουμε το γήπεδο. Καθήκον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ να βρίσκεται στο γήπεδο και να ακολουθεί τις οδηγίες των οργανωμένων. Φοράμε την κίτρινη φανέλα με τα ΤΡΙΑ ιερά γράμματα και 90’ λεπτά τραγουδάμε για πάρτη της, το κίτρινο αίμα θα κοχλάζει, τα μυαλά μας θα είναι έτοιμα να εκραγούν και το ΠΑΠ θα είναι αναμμένη χύτρα στην οποία θα ετοιμάσουμε την δική μας συνταγή, της τρομοκρατίας και της ανεξέλεγκτης έντασης!
Ακόμη, ενημερώνουμε ότι ξεκινούν και επίσημα οι εγγραφές μελών στους δύο μας Συνδέσμους μαζί με την καινούρια φανέλα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Όλοι απαραίτητα πρέπει να εγγραφούμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια του καινούριου συμβουλίου.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα γίνει το καθιερωμένο Beach Party του Συνδέσμου μας το Σάββατο 22/07/2017 στην παραλία απέναντι από την ΚΕΑΝ. Προσκαλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερά το παρόν του για ένα τρελό πάρτυ μέχρι τελικής πτώσης και παράλληλα να γουστάρουμε όπως εμείς ξέρουμε! Οι φίλοι της ΑΕΛ θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το γνωστό 4Χ4 beach soccer με 20 ευρώ συμμετοχή ανά ομάδα με την νικήτρια του τουρνουά να κερδίζει εισιτήρια διαρκείας. Ακόμη θα υπάρχει τουρνουά στο ποδοσφαιράκι αλλά και φουσκωτά παιχνίδια για τους μικρούς Λέοντες. Επίσης θα στηθεί μπαρ για άφθονο ποτό και ειδικό περίπτερο για φαγητό και άλλα είδη κατανάλωσης.

Υ.Γ1: ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ CYTAVISION ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ
Υ.Γ2: ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ… ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΥΑΛΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top