ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 6/9/2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17 Ανακοίνωση Μαθητικού Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018 Ανακοίνωση 30.7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 6/9/2017

cropped-syfael-1.png

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι την ερχόμενη Τρίτη 12/09/2017 η ώρα 19:00 θα γίνει ανοιχτή συνεδρία στο Yellow Pride για το θέμα που μας απασχολεί τα τελευταία χρόνια περί κάρτας φιλάθλου και ταυτοποίηση. Αφορμή το παιχνίδι στην Λάρνακα με την αεκ όπου για ακόμη μία φορά θα μας ζητηθεί ταυτότητα για να δούμε την ΑΕΛΑΡΑ μας. Θα αναλύσουμε όλο το θέατρο του παραλόγου με τον κόσμο μας και η απόφαση θα παρθεί μέσω της πλειοψηφίας των μελών μας για την γραμμή όπου θα ακολουθήσουμε όλοι μαζί. Ήρθε η ώρα να ασκήσει το κάθε μέλος την δύναμη που έχει στα χέρια του τόσα χρόνια που είναι εγγεγραμμένος στον ανώτερο σύνδεσμο της Κύπρου. Η απόφαση είναι στο χέρι του κάθε συνδεσμίτη. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη για το έτος 2017-2018, και για αυτό θα στηθούν εγγραφές μελών από νωρίς στον χώρο.

Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας καλείται να αποδώσει στο μέγιστο και να φέρει το τρίποντο, τίποτα λιγότερο. Το κάτω διάζωμα παραμένει για ακόμη μία αγωνιστική κλειστό και καλούμαστε να κατακλείσουμε το υπόλοιπο γήπεδο για να σπρώξουμε με τα άρρωστα τραγούδια μας την ομάδα στην νίκη.

Ακόμη σε μία προσπάθεια του ΣΥ.Φ. ΑΕΛ μαζί με τον σύνδεσμο γονέων να στηρίξει τους μαθητές όπου αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες καλούμε τον κόσμο μας να βοηθήσει το έργο μας. Στον ερχόμενο αγώνα του Σαββάτου θα μαζεύονται από ομάδα ατόμων του συνδέσμου μας σχολικός ρουχισμός και είδη γραφικής ύλης, επίσης η συλλογή θα συνεχίζεται και στα οικήματα μας στον Εναέριο και Ζακάκι. Όλα τα προϊόντα που θα μαζευτούν θα δοθούν στο Υπουργείο Παιδείας και θα διανεμηθούν στα σχολεία που έχουν ανάγκη.

Τέλος οι εγγραφές για τον κίτρινο οδηγό αλλά και για τα εισιτήρια διαρκείας συνεχίζονται στον σύνδεσμο μας στον Εναέριο. Στηρίξετε την προσπάθεια μας για ένα αποτέλεσμα που θα βοηθήσει τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ. Αλληλεγγύη σε όλη την κίτρινη φυλή, στηρίζουμε τις κίτρινες επιχειρήσεις και όχι το συμφέρον του κάθε καπιταλιστή του συστήματος.

Υ.Γ: ΟΧΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…. ΠΡΑΞΕΙΣ

Read more

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου δεν δίστασαν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα μας χωρίς να υπολογίζουν τους χιλιάδες λέοντες που ταξίδεψαν στη Λάρνακα και έκαναν το “Παπαδόπουλος” να θυμίζει Εναέριο. Από τη μια απεσταλμ…

Read more

Ανακοίνωση Μαθητικού

Σήμερα η ομαδάρα μας παίζει στα Πολεμίδια φιλικό η ώρα 18:00. Πάμε να χειροκροτήσουμε τους παίχτες μας, να τους εμψυχώσουμε για την δύσκολη συνέχεια.
Σηκώστε κεφάλια και βάρτε το στο νου σας, οι δυνατότητες όλων μας, από τον πρώτο παίχτη μέχρι το τ…

Read more

Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018

Από σήμερα είναι στη διάθεση του κόσμου μας τα εισιτήρια διαρκείας του συνδέσμου. Τα εισιτήρια κοστίζουν €170 (€160 το εισιτήριο + €10 το πρόγραμμα ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.)

Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις για την απόκτηση τους είναι οι ακόλουθες:

Read more

Ανακοίνωση 30.7

Άυριο ακόμα ένας ΛΕΟΝΤΑΣ μας αποχαιρετά για το μεγάλο ταξίδι προς το ΣΥ.Φ ΑΕΛ παραδείσου και υποχρέωση μας είναι να βρεθούμε στο πλάι του για το τελευταίο αντίο. Παράκληση της οικογένειας όσοι παρευρεθούν να φορέσουν κίτρινες ή άσπρες φανέλες. Εμείς …

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 26.07.17

Περήφανε οπαδέ της ΑΕΛ,
Η ομάδα μας έφτασε στην πρόκριση και γενικά η απόδοση των ποδοσφαιριστών μας έφτασε στα επίπεδα, τα οποία όλοι αναμέναμε. Συνακόλουθο αυτού ήταν και η τεράστια επιτυχία του καθιερωμένου beach party του συνδέσμου μας. Ο κόσμος του συνδέσμου έδωσε το παρόν του και δεν ήταν λίγες οι στιγμές που το πάθος του δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα, η οποία δείχνει πως η αναγέννηση του ΣΥΦΑΕΛ είναι εμφανής.

Θα θέλαμε ακόμη να υπενθυμίσουμε τον κόσμο μας, πως οι εγγραφές μελών συνεχίζονται. Έπισης, η προσπάθεια για δημιουργία του “Κίτρινου οδηγού” συνεχίζεται. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο κάθε ΑΕΛίστας που έχει δική του επιχείρηση να συμμετάσχει ως υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας, η οποία αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να αλληλοβοηθούμαστε ως λαός ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Φίλοι ΑΕΛίστες, ακόμα ένα ραντεβού με την ιστορία μας περιμένει. Ο ΣΥΦΑΕΛ την Πέμπτη θα δώσει το παρόν του σ’ ενα ακόμα ευρωπαϊκό γήπεδο, υπηρετώντας το καθήκον έχοντας απέναντι του ένα πολυδιαφημισμένο τόσο οπαδικά όσο και αγωνιστικά αντίπαλο. Με το πάθος που πηγάζει από τις γειτονιές του λιμανιού, κανένας αντίπαλος δεν μπορεί να αντισταθεί. Αυτό ας γίνει κατανοητό απ’ όλους μας. Στις επόμενες μέρες, θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφοριές για όσους ταξίδεψαν στην Βιέννη.

Όσο για τα αδέλφια που δεν ταξίδεψαν στην Αυστρία το πρόγραμμα τους θα είναι το ίδιο γεμάτο με τους υπόλοιπους. Την προσεχή Τετάρτη 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί γλέντι στο οίκημά μας στο Ζακάκι. Επίσης, τη μέρα του αγώνα και τα δύο οικήματα θα μεταδίδουν ζώντανα τον αγώνα, γι αυτό και καλούμε ολόκληρο το αλητολίμανο που δεν ταξίδεψε, να ακουστεί μέχρι την έδρα του αντιπάλου.

Κλείνοντας, είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, ενοχλημένοι και θλιμμένοι από τον θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιώργου Μικελλίδη. Όταν βλέπεις τέτοια περιστατικά να συμβαίνουν απελπίζεσαι βλέπονταςτο μέλλον να χάνεται τόσο άδικα. Καλούμε τους ποδοσφαιριστές να παίξουν την μπάλα της ζωής τους γι’ αυτό το παιδί, το οποίο προσπάθησε αλλά ηττήθηκε σε μια άνιση μάχη. Είσαι νικητής στις καρδιές μας, Γιώργο!

ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠ’ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

ΥΓ: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top