ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 6/9/2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17 Ανακοίνωση Μαθητικού Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018 Ανακοίνωση 30.7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 6/9/2017

cropped-syfael-1.png

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι την ερχόμενη Τρίτη 12/09/2017 η ώρα 19:00 θα γίνει ανοιχτή συνεδρία στο Yellow Pride για το θέμα που μας απασχολεί τα τελευταία χρόνια περί κάρτας φιλάθλου και ταυτοποίηση. Αφορμή το παιχνίδι στην Λάρνακα με την αεκ όπου για ακόμη μία φορά θα μας ζητηθεί ταυτότητα για να δούμε την ΑΕΛΑΡΑ μας. Θα αναλύσουμε όλο το θέατρο του παραλόγου με τον κόσμο μας και η απόφαση θα παρθεί μέσω της πλειοψηφίας των μελών μας για την γραμμή όπου θα ακολουθήσουμε όλοι μαζί. Ήρθε η ώρα να ασκήσει το κάθε μέλος την δύναμη που έχει στα χέρια του τόσα χρόνια που είναι εγγεγραμμένος στον ανώτερο σύνδεσμο της Κύπρου. Η απόφαση είναι στο χέρι του κάθε συνδεσμίτη. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη για το έτος 2017-2018, και για αυτό θα στηθούν εγγραφές μελών από νωρίς στον χώρο.

Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας καλείται να αποδώσει στο μέγιστο και να φέρει το τρίποντο, τίποτα λιγότερο. Το κάτω διάζωμα παραμένει για ακόμη μία αγωνιστική κλειστό και καλούμαστε να κατακλείσουμε το υπόλοιπο γήπεδο για να σπρώξουμε με τα άρρωστα τραγούδια μας την ομάδα στην νίκη.

Ακόμη σε μία προσπάθεια του ΣΥ.Φ. ΑΕΛ μαζί με τον σύνδεσμο γονέων να στηρίξει τους μαθητές όπου αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες καλούμε τον κόσμο μας να βοηθήσει το έργο μας. Στον ερχόμενο αγώνα του Σαββάτου θα μαζεύονται από ομάδα ατόμων του συνδέσμου μας σχολικός ρουχισμός και είδη γραφικής ύλης, επίσης η συλλογή θα συνεχίζεται και στα οικήματα μας στον Εναέριο και Ζακάκι. Όλα τα προϊόντα που θα μαζευτούν θα δοθούν στο Υπουργείο Παιδείας και θα διανεμηθούν στα σχολεία που έχουν ανάγκη.

Τέλος οι εγγραφές για τον κίτρινο οδηγό αλλά και για τα εισιτήρια διαρκείας συνεχίζονται στον σύνδεσμο μας στον Εναέριο. Στηρίξετε την προσπάθεια μας για ένα αποτέλεσμα που θα βοηθήσει τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ. Αλληλεγγύη σε όλη την κίτρινη φυλή, στηρίζουμε τις κίτρινες επιχειρήσεις και όχι το συμφέρον του κάθε καπιταλιστή του συστήματος.

Υ.Γ: ΟΧΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…. ΠΡΑΞΕΙΣ

Read more

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου δεν δίστασαν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα μας χωρίς να υπολογίζουν τους χιλιάδες λέοντες που ταξίδεψαν στη Λάρνακα και έκαναν το “Παπαδόπουλος” να θυμίζει Εναέριο. Από τη μια απεσταλμ…

Read more

Ανακοίνωση Μαθητικού

Σήμερα η ομαδάρα μας παίζει στα Πολεμίδια φιλικό η ώρα 18:00. Πάμε να χειροκροτήσουμε τους παίχτες μας, να τους εμψυχώσουμε για την δύσκολη συνέχεια.
Σηκώστε κεφάλια και βάρτε το στο νου σας, οι δυνατότητες όλων μας, από τον πρώτο παίχτη μέχρι το τ…

Read more

Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018

Από σήμερα είναι στη διάθεση του κόσμου μας τα εισιτήρια διαρκείας του συνδέσμου. Τα εισιτήρια κοστίζουν €170 (€160 το εισιτήριο + €10 το πρόγραμμα ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.)

Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις για την απόκτηση τους είναι οι ακόλουθες:

Read more

Ανακοίνωση 30.7

Άυριο ακόμα ένας ΛΕΟΝΤΑΣ μας αποχαιρετά για το μεγάλο ταξίδι προς το ΣΥ.Φ ΑΕΛ παραδείσου και υποχρέωση μας είναι να βρεθούμε στο πλάι του για το τελευταίο αντίο. Παράκληση της οικογένειας όσοι παρευρεθούν να φορέσουν κίτρινες ή άσπρες φανέλες. Εμείς …

Read more

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17

20706873_1369030699813002_1428684518_n

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου δεν δίστασαν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα μας χωρίς να υπολογίζουν τους χιλιάδες λέοντες που ταξίδεψαν στη Λάρνακα και έκαναν το “Παπαδόπουλος” να θυμίζει Εναέριο. Από τη μια απεσταλμένοι από την κοπ και από την άλλη απεσταλμένοι της ουεφα λειτουργούν αυθαίρετα με βάση τα δικά τους συμφέροντα. Η ομάδα μας όμως έδειξε ότι ασυζητητί άξιζε το θετικό αποτέλεσμα που θα την έστελνε στον επόμενο γύρο και δεν δίστασε να δει στα μάτια τον αντίπαλο των 25 εκατομμυρίων. Συγχαρητήρια στα λιοντάρια που έτριξαν τα δόντια τους για 90 λεπτά και άδικα τους έκλεψαν την πρόκριση. Στηρίζουμε την προσπάθεια τους και απαιτούμε να δίνουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους σε κάθε αγώνα ανεξαρτήτως αντιπάλου ώστε να εκπληρώσουν τους πρωταγωνιστικούς στόχους που αρμόζουν στο μεγαλείο της ΑΕΛ.
Το αλητολίμανο πρέπει να αφήσει πίσω του το τελευταίο παιχνίδι και να σηκώσει το κεφάλι ψηλά και τη σημαία στα ουράνια για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Έτσι αλήτικα όπως μάθαμε εδώ και τόσα χρόνια στην ΑΕΛΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΛΕΜΕΣΟ.
Καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να βρεθούν την Πέμπτη, 10/8/2017 στις 20:00 στο προαύλιο του κλειστού μας γηπέδου Νίκος Σολομωνίδης για το καθιερωμένο Fan Day. Όλοι μαζί ενωμένοι να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά πιο δυνατοί από ποτέ και να δείξουμε σε όποιον σταθεί εμπόδιο ότι δεν υπολογίζουμε κανένα. Ακόμη, θα στηθεί ομάδα από το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, η οποία θα εγγράφει μέλη για τη νέα σεζόν και για τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας όπως επίσης και για τον κίτρινο οδηγό.

Κλείνοντας, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο περιστατικό με τη γελοία σύλληψη οπαδού μας για δήθεν βία στα γήπεδα. Ο οπαδός μας έπεσε θύμα στο βρώμικο σύστημα που προσπαθούν να πλασάρουν ως τη λύση του προβλήματος της βίας. Ο τραυματίας ΑΕΛΙΣΤΑΣ καταδικάστηκε σε 3 χρόνια αποκλεισμού από τα γήπεδα, 3 χρόνια μακριά από την ΑΕΛΑΡΑ. Μετά τη ‘‘δικαιοσύνη’’ που έλαμψε σε αυτό τον τόπο στην υπόθεση του Αιμίλιου Ιωάννου πήρε και θα πάρουν σειρά ακόμη πολλά περιστατικά που θα βολέψουν τους κουστουμάτους του συστήματος, οι οποίοι θα καλύψουν την ανικανότητα τους φορτώνοντας ανύπαρκτες κατηγορίες σε ανυπεράσπιστους πολίτες και ταΐζοντας κουτόχορτο την κοινή γνώμη.

Υ.Γ1: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Υ.Γ2: UEFA MAFIA
Υ.Γ3: ΑΜΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΜΙΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top