ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17 Ανακοίνωση Μαθητικού Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018 Ανακοίνωση 30.7 Ανακοίνωση 26.7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου δεν δίστασαν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα μας χωρίς να υπολογίζουν τους χιλιάδες λέοντες που ταξίδεψαν στη Λάρνακα και έκαναν το “Παπαδόπουλος” να θυμίζει Εναέριο. Από τη μια απεσταλμ…

Read more

Ανακοίνωση Μαθητικού

Σήμερα η ομαδάρα μας παίζει στα Πολεμίδια φιλικό η ώρα 18:00. Πάμε να χειροκροτήσουμε τους παίχτες μας, να τους εμψυχώσουμε για την δύσκολη συνέχεια.
Σηκώστε κεφάλια και βάρτε το στο νου σας, οι δυνατότητες όλων μας, από τον πρώτο παίχτη μέχρι το τ…

Read more

Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018

Από σήμερα είναι στη διάθεση του κόσμου μας τα εισιτήρια διαρκείας του συνδέσμου. Τα εισιτήρια κοστίζουν €170 (€160 το εισιτήριο + €10 το πρόγραμμα ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.)

Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις για την απόκτηση τους είναι οι ακόλουθες:

Read more

Ανακοίνωση 30.7

Άυριο ακόμα ένας ΛΕΟΝΤΑΣ μας αποχαιρετά για το μεγάλο ταξίδι προς το ΣΥ.Φ ΑΕΛ παραδείσου και υποχρέωση μας είναι να βρεθούμε στο πλάι του για το τελευταίο αντίο. Παράκληση της οικογένειας όσοι παρευρεθούν να φορέσουν κίτρινες ή άσπρες φανέλες. Εμείς …

Read more

Ανακοίνωση 26.7

Περήφανε οπαδέ της ΑΕΛ,
Η ομάδα μας έφτασε στην πρόκριση και γενικά η απόδοση των ποδοσφαιριστών μας έφτασε στα επίπεδα, τα οποία όλοι αναμέναμε. Συνακόλουθο αυτού ήταν και η τεράστια επιτυχία του καθιερωμένου beach party του συνδέσμου μας. Ο κόσμο…

Read more

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17

20706873_1369030699813002_1428684518_n

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου δεν δίστασαν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα μας χωρίς να υπολογίζουν τους χιλιάδες λέοντες που ταξίδεψαν στη Λάρνακα και έκαναν το “Παπαδόπουλος” να θυμίζει Εναέριο. Από τη μια απεσταλμένοι από την κοπ και από την άλλη απεσταλμένοι της ουεφα λειτουργούν αυθαίρετα με βάση τα δικά τους συμφέροντα. Η ομάδα μας όμως έδειξε ότι ασυζητητί άξιζε το θετικό αποτέλεσμα που θα την έστελνε στον επόμενο γύρο και δεν δίστασε να δει στα μάτια τον αντίπαλο των 25 εκατομμυρίων. Συγχαρητήρια στα λιοντάρια που έτριξαν τα δόντια τους για 90 λεπτά και άδικα τους έκλεψαν την πρόκριση. Στηρίζουμε την προσπάθεια τους και απαιτούμε να δίνουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους σε κάθε αγώνα ανεξαρτήτως αντιπάλου ώστε να εκπληρώσουν τους πρωταγωνιστικούς στόχους που αρμόζουν στο μεγαλείο της ΑΕΛ.
Το αλητολίμανο πρέπει να αφήσει πίσω του το τελευταίο παιχνίδι και να σηκώσει το κεφάλι ψηλά και τη σημαία στα ουράνια για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Έτσι αλήτικα όπως μάθαμε εδώ και τόσα χρόνια στην ΑΕΛΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΛΕΜΕΣΟ.
Καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να βρεθούν την Πέμπτη, 10/8/2017 στις 20:00 στο προαύλιο του κλειστού μας γηπέδου Νίκος Σολομωνίδης για το καθιερωμένο Fan Day. Όλοι μαζί ενωμένοι να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά πιο δυνατοί από ποτέ και να δείξουμε σε όποιον σταθεί εμπόδιο ότι δεν υπολογίζουμε κανένα. Ακόμη, θα στηθεί ομάδα από το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, η οποία θα εγγράφει μέλη για τη νέα σεζόν και για τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας όπως επίσης και για τον κίτρινο οδηγό.

Κλείνοντας, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο περιστατικό με τη γελοία σύλληψη οπαδού μας για δήθεν βία στα γήπεδα. Ο οπαδός μας έπεσε θύμα στο βρώμικο σύστημα που προσπαθούν να πλασάρουν ως τη λύση του προβλήματος της βίας. Ο τραυματίας ΑΕΛΙΣΤΑΣ καταδικάστηκε σε 3 χρόνια αποκλεισμού από τα γήπεδα, 3 χρόνια μακριά από την ΑΕΛΑΡΑ. Μετά τη ‘‘δικαιοσύνη’’ που έλαμψε σε αυτό τον τόπο στην υπόθεση του Αιμίλιου Ιωάννου πήρε και θα πάρουν σειρά ακόμη πολλά περιστατικά που θα βολέψουν τους κουστουμάτους του συστήματος, οι οποίοι θα καλύψουν την ανικανότητα τους φορτώνοντας ανύπαρκτες κατηγορίες σε ανυπεράσπιστους πολίτες και ταΐζοντας κουτόχορτο την κοινή γνώμη.

Υ.Γ1: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Υ.Γ2: UEFA MAFIA
Υ.Γ3: ΑΜΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΜΙΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top