ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 05/03/2017 Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 02.03.2017 Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 23/02/2017 Ξεχνάμε την πίκρα και συνεχίζουμε "Εμείς στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε με ανυπομονησία την Δευτέρα"

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 05/03/2017

Tο σημερινό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με όλα όσα προηγήθηκαν τους τελευταίους μήνες στην ομάδα δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να αντιμετωπιστούν μεμονωμένα και δυστυχώς ήταν το φυσικό επακόλουθο της συνεχόμενης κακοδιαχείρισης από την διοίκηση και κυρί…

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 02.03.2017

ΑΕΛΙΣΤΑ,

Το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής και κυρίως ο τρόπος που ήρθε ήταν ένα τεράστιο πλήγμα στην εικόνα της ομάδας μας καθώς και στην περηφάνια του ΑΕΛΙΣΤΑ που για ακόμη μια φορά ταξίδεψε για να βρεθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας.

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 23/02/2017

Περήφανε ΑΕΛΙΣΤΑ,

Αρχικά θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε ολόκληρο το κίτρινο λαό για την μαζική του παρουσία στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας στο ΓΣΠ, όπου παρά το εργάσιμο της μέρας έκανε έντονη την παρουσία του στο γήπεδο της πρω…

Read more

Ξεχνάμε την πίκρα και συνεχίζουμε

Δεν ξέρω από μπάλα για να αναλύσω όπως αναλύουν όλοι οι φίλοι μου το γιατί χάσαμε, τι σύστημα παίξαμε και ποιος έφταιξε. Το μόνο που ξέρω είναι πως χάσαμε 3-0, επειδή φάγαμε τρία γκολ και δε βάλαμε κανένα. Δεν έχω απαντήσεις για την απάθεια και την ανία που διακατέχει τους ποδοσφαιριστές μας. Όποιος έχει απαντήσεις καλά κάνει και τις εκθέτει να τις μάθουμε κι εμείς.

Read more

"Εμείς στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε με ανυπομονησία την Δευτέρα"

Δυναμικό μήνυμα στήριξης και συσπείρωσης από τα λιοντάρια του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Θεσσαλονίκης ενόψη του παιχνιδιού με τα παιδιά του ιωνά την ερχόμενη Δευτέρα: Άλλη μια τσικνοπέμπτη έφτασε στο τέλος της. Μια μέρα που είναι γιορτή για την Θεσσαλονίκη και εμείς φυσικά

Read more

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ΖΑΚΑΚΙΟΥ

Ακόμη μια ιστορική απόφαση της ηγεσίας του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά μέσα στο καλοκαίρι καθώς πριν από ενάμιση μήνα ξεκίνησαν οι εργασίες για τη λειτουργία του 2ου οικήματος του συνδέσμου το οποίο βρίσκεται στο Ζακάκι, δίπλα από τον κυκλικό κόμβο του my mall.

Ένα οίκημα που ήταν κάτι περισσότερο από αναγκαίο στην ΑΕΛοκρατούμενη Λεμεσό μας ώστε να συσπειρώσει και να φέρει ακόμα πιο κοντά τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ που κατοικούν μακριά από τον Εναέριο. Είδη από τις πρώτες μέρες των εργασιών ήταν ευδιάκριτη η χαρά στα λιοντάρια που πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για το στήσιμο του συνδέσμου και όταν διαδόθηκε η είδηση σε όλη την πόλη είχαμε ένα μεγάλο ξέσπασμα ενθουσιασμού και ικανοποίησης.

Στις 6/9/13 τοποθετήθηκε και η ταμπέλλα με το χαρακτηριστικό έμβλημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Η συγκίνηση ήταν απερίγραπτη και η σαμπάνια έρρεε άφθονη μεταξύ των λεόντων. Η οικογένεια μεγαλώνει, δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή αμφιβολία. 7/9/13 μια ιστορική ημερομηνία για το οπαδικό κίνημα της ΑΕΛ καθώς πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια. Τα πάντα ήταν στην εντέλεια. Οι τοίχοι βάφτηκαν, τα ψυγεία γέμισαν, η μπουτίκ του συνδέσμου στήθηκε και όλοι περίμεναν το κατακίτρινο βράδυ. Σιγά σιγά η αγέλη μαζευόταν, τα συνθήματα δονούσαν την περιοχή και γύρω στις 21:15 είχαμε την κορύφωση, καθώς άναψαν δεκάδες βεγγαλικά, φωτοβολίδες και καπνογόνα τα οποία σκέπασαν τα πάντα. Η πόλη κάηκε ξανά, όχι γιατί πήραν οι τρελοί κάποιο τίτλο αλλά για να καλωσορίσει ένα νέο δικό της παιδί που γέννησε για να διαδώσει στους κατοίκους της τα ιδανικά και την ιστορία της Λεμεσού ,την ΑΕΛ μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top