ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 05/03/2017 Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 02.03.2017 Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 23/02/2017 Ξεχνάμε την πίκρα και συνεχίζουμε "Εμείς στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε με ανυπομονησία την Δευτέρα"

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 05/03/2017

Tο σημερινό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με όλα όσα προηγήθηκαν τους τελευταίους μήνες στην ομάδα δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να αντιμετωπιστούν μεμονωμένα και δυστυχώς ήταν το φυσικό επακόλουθο της συνεχόμενης κακοδιαχείρισης από την διοίκηση και κυρί…

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 02.03.2017

ΑΕΛΙΣΤΑ,

Το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής και κυρίως ο τρόπος που ήρθε ήταν ένα τεράστιο πλήγμα στην εικόνα της ομάδας μας καθώς και στην περηφάνια του ΑΕΛΙΣΤΑ που για ακόμη μια φορά ταξίδεψε για να βρεθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας.

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 23/02/2017

Περήφανε ΑΕΛΙΣΤΑ,

Αρχικά θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε ολόκληρο το κίτρινο λαό για την μαζική του παρουσία στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας στο ΓΣΠ, όπου παρά το εργάσιμο της μέρας έκανε έντονη την παρουσία του στο γήπεδο της πρω…

Read more

Ξεχνάμε την πίκρα και συνεχίζουμε

Δεν ξέρω από μπάλα για να αναλύσω όπως αναλύουν όλοι οι φίλοι μου το γιατί χάσαμε, τι σύστημα παίξαμε και ποιος έφταιξε. Το μόνο που ξέρω είναι πως χάσαμε 3-0, επειδή φάγαμε τρία γκολ και δε βάλαμε κανένα. Δεν έχω απαντήσεις για την απάθεια και την ανία που διακατέχει τους ποδοσφαιριστές μας. Όποιος έχει απαντήσεις καλά κάνει και τις εκθέτει να τις μάθουμε κι εμείς.

Read more

"Εμείς στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε με ανυπομονησία την Δευτέρα"

Δυναμικό μήνυμα στήριξης και συσπείρωσης από τα λιοντάρια του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Θεσσαλονίκης ενόψη του παιχνιδιού με τα παιδιά του ιωνά την ερχόμενη Δευτέρα: Άλλη μια τσικνοπέμπτη έφτασε στο τέλος της. Μια μέρα που είναι γιορτή για την Θεσσαλονίκη και εμείς φυσικά

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 26/10/16

Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει άλλους τρεις βαθμούς στο τελευταίο της παιχνίδι, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα, γεγονός που τη διατηρεί στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, προκαλώντας παράλληλα άγχος στους αντιπάλους της.

Όλοι το γνωρίζουν πως το μεγαλύτερο όπλο της Α.Ε.Λ είναι ο τεράστιος κόσμος της, που την ακολουθεί παντού πιστά, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς δικαιολογίες! Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να ξυπνήσουμε τους απανταχού ΑΕΛΙΣΤΕΣ, να τους σηκώσουμε από τους καναπέδες και να τους υπενθυμίσουμε το καθήκον τους! Τώρα είναι που πρέπει να σταθούμε στο πλάι της αγαπημένης μας ομάδας για να της δώσουμε την απαραίτητη δυναμική και ώθηση για την δύσκολη συνέχεια!
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για ΚΑΝΕΝΑ!

Καλούμε σε ΓΕΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ολόκληρο το κίτρινο λαό! Ξεσηκώνουμε και τον τελευταίο ΑΕΛΙΣΤΑ και συσπειρωνόμαστε όλοι, για να ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα την Αθλητική Ένωση Λεμεσού! Οι ποδοσφαιριστές μας το χρειάζονται και το αξίζουν. Αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΖ στο Τσίρειο στάδιο, γεμίζουμε την ανατολική εξέδρα και σπρώχνουμε την ομάδα μας σε ακόμη μια επιτυχία.

Όσων αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε και προκάλεσε την αναβολή της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο βόλεϊ γυναικών εμείς έχουμε να πούμε το εξής: Όποια μέσα και να χρησιμοποιήσουν, όση καθυστέρηση κι αν προκαλέσουν, πάλι θα χάσουν. Όπως χάνουν πάντα από την ημέρα της ίδρυσης τους! Και στο τέλος, η Βασίλισσα θα επιστρέψει και πάλι στον θρόνο της!

-ΣΠΑΣΤΕ την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, τα πέταλα να ναι ΚΟΛΑΣΗ!

-ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!

Υ.Γ. Την Τρίτη 1\11 στις 7:30 θα πραγματοποιηθεί συνέλευση στο οίκημα μας στον Εναέριο.
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top