ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 05/03/2017 Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 02.03.2017 Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 23/02/2017 Ξεχνάμε την πίκρα και συνεχίζουμε "Εμείς στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε με ανυπομονησία την Δευτέρα"

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 05/03/2017

Tο σημερινό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με όλα όσα προηγήθηκαν τους τελευταίους μήνες στην ομάδα δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να αντιμετωπιστούν μεμονωμένα και δυστυχώς ήταν το φυσικό επακόλουθο της συνεχόμενης κακοδιαχείρισης από την διοίκηση και κυρί…

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 02.03.2017

ΑΕΛΙΣΤΑ,

Το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής και κυρίως ο τρόπος που ήρθε ήταν ένα τεράστιο πλήγμα στην εικόνα της ομάδας μας καθώς και στην περηφάνια του ΑΕΛΙΣΤΑ που για ακόμη μια φορά ταξίδεψε για να βρεθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας.

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 23/02/2017

Περήφανε ΑΕΛΙΣΤΑ,

Αρχικά θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε ολόκληρο το κίτρινο λαό για την μαζική του παρουσία στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας στο ΓΣΠ, όπου παρά το εργάσιμο της μέρας έκανε έντονη την παρουσία του στο γήπεδο της πρω…

Read more

Ξεχνάμε την πίκρα και συνεχίζουμε

Δεν ξέρω από μπάλα για να αναλύσω όπως αναλύουν όλοι οι φίλοι μου το γιατί χάσαμε, τι σύστημα παίξαμε και ποιος έφταιξε. Το μόνο που ξέρω είναι πως χάσαμε 3-0, επειδή φάγαμε τρία γκολ και δε βάλαμε κανένα. Δεν έχω απαντήσεις για την απάθεια και την ανία που διακατέχει τους ποδοσφαιριστές μας. Όποιος έχει απαντήσεις καλά κάνει και τις εκθέτει να τις μάθουμε κι εμείς.

Read more

"Εμείς στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε με ανυπομονησία την Δευτέρα"

Δυναμικό μήνυμα στήριξης και συσπείρωσης από τα λιοντάρια του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Θεσσαλονίκης ενόψη του παιχνιδιού με τα παιδιά του ιωνά την ερχόμενη Δευτέρα: Άλλη μια τσικνοπέμπτη έφτασε στο τέλος της. Μια μέρα που είναι γιορτή για την Θεσσαλονίκη και εμείς φυσικά

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 19.01.2017

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 19.01.2017

Μπορεί το δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα να επηρέασε την ψυχολογία της ομάδας μας, αλλά χρέος όλων μας είναι να αντιστρέψουμε την κατάσταση για να επανέλθει η Α.Ε.Λ στον δρόμο των επιτυχιών.

Η στήριξη μας στην ομάδα είναι δεδομένη, αλλά παράλληλα απαιτούμε από τους αρμόδιους να αντιληφθούν το μέγεθος της ευθύνης που έχουν αναλάβει και να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Το πρόσφατο παρελθόν απέδειξε σε όλους πως με ομαδική δουλειά και ενότητα μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα! Γιατί να μην το κάνουμε και τώρα;

Η Α.Ε.Λ δεν βασιζόταν και δεν κολλούσε ποτέ σε συγκεκριμένα πρόσωπα και δεν θα αφήσουμε καμιά αποχώρηση να μας επηρεάσει! Την Κυριακή έχουμε παιχνίδι και πρέπει να ανασυνταχθούμε για να πάμε να φέρουμε το τρίποντο στη Λεμεσό! Κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό!

Καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κλείσουν το στόμα σε όλους τους καλοθελητές που με την πρώτη ευκαιρία διαδίδουν διάφορα για να πλήξουν την ομάδα μας! Αυτό που χρειάζεται περισσότερο η Α.Ε.Λ αυτή τη στιγμή είναι την έντονη στήριξη μας σε όλους τους τομείς, με αποκορύφωμα την μαζική μας παρουσία στο Αμμόχωστος την ερχόμενη Κυριακή! Εμείς θα πάρουμε την νίκη!

Τίποτα δεν κερδίζεται και τίποτα δεν χάνεται από τόσο νωρίς. Όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να ξεκινήσει άμεσα η αντεπίθεση!

-Καθημερινές συγκεντρώσεις στους δύο μας συνδέσμους!

-ΜΙΑ ΖΩΗ Α.Ε.Λ!

Υ.Γ. Την Κυριακή από τις 09:00 μέχρι τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία εις μνήμην του λέοντα Παναγιώτη Πουλλή στην Εκκλησία της Παναγίας Χρυσαϊφιλιώτισσας στην Αγία Φύλα.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top