Ανακοίνωση Μαθητικό Κάλεσμα Μαθητικού Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 14/6/2017 Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 8/6/2017 Ανακοίνωση- Μαθητικό

Ανακοίνωση Μαθητικό

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στον αδελφό μας για τον άδικο χαμό της μητέρας του. Γι’ αυτό τον λόγο ακυρώνεται και το πάρτι του Σαββάτου.
Αδερφέ να σε γερός να την θυμάσαι κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει.
ΣΥΦΑΕΛ ΜΑΘΗΤΙΚΟ

Read more

Κάλεσμα Μαθητικού

Μετά την επιτυχία της χθεσινής συνάντησης, κλείνουμε ραντεβού η ώρα 19:00 το επόμενο Σάββατο στις 24 του μήνα. Θα πραγματοποιηθεί ένα γιγάντιο γλέντι για σκοπούς συσπείρωσης της νέας γενιάς. Το πάρτι αυτό διοργανώνεται από το Μαθητικό συμβούλιο, το ο…

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 14/6/2017

Περήφανε οπαδέ της ΑΕΛ,

Ευτυχώς για μας τους ανυπόμονους η χρονιά φέτος ξεκινά αρκετά πιο γρήγορα, σε σύγκριση με τις προηγούμενες. Την Παρασκευή η ώρα 19:30 στον Εναέριο θα πραγματοποιηθεί μεγάλο γλέντι για να μπούμε σιγά σιγά στους ρυθμούς της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στην εκδήλωση αυτή θα υπάρξουν εκπλήξεις από το καινούργιο συμβούλιο το οποίο έπιασε για τα καλά δουλειά.

Τη Δευτέρα θα δούμε για πρώτη φορά την αγαπημένη μας ομάδα για φέτος, στην πρώτη επίσημη προπόνηση. Ο χώρος και η ώρα θα ανακοινωθούν από την επίσημη ΑΕΛ μέσα στις επόμενες μέρες. Καλούμε σύσσωμο το αλητολίμανο να δώσει το παρών του, για να αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές μας που ήρθαν και για ποια ομάδα θα αγωνίζονται.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ακόμη, πως μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο καλοκαιρινό beach party στο οποίο θα ξεκινήσουν και οι εγγραφές μελών.

 

 

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΦΑΕΛ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΛhqdefault

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 8/6/2017

Περήφανε ΑΕΛίστα,

Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο, πραγματοποιήθηκε ίσως η πιο κρίσιμη εκλογική συνέλευση στην ιστορία του συνδέσμου. Ο ΣΥΦΑΕΛ από σήμερα αλλάζει σελίδα, θέτει νέους στόχους, είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση και…

Read more

Ανακοίνωση- Μαθητικό

Ανυπότακτε οπαδέ της Α.Ε.Λ
Μετά από μερικά χρόνια, συγκροτήθηκε και πάλι μετά από προσπάθειες του προηγούμενου συμβουλίου, το Μαθητικό συμβούλιο. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες σε όσους στάθηκαν στο πλευρό μας και μας έδωσαν κίνητρα να συσπειρωθούμε σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο όταν στον κόσμο της ΑΕΛ επικρατεί διχόνοια. Δεν είμαστε οι κατάλληλοι για να λάβουμε θέση γι’ αυτή την κατάσταση το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα μας να απαλλαχτεί απ’ οτιδήποτε την βλάπτει, να παρουσιάζεται σε όλα τα αθλήματα αντάξια της ιστορίας της και να λειτουργεί έντιμα και καθαρά.

Για μας ο ΣΥΦΑΕΛ ,είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, μια ιδέα ,μια τρέλα που είναι άμεσα συνυφασμένη με την αγάπη μας για την ΑΕΛ. Παρόλα αυτά, δεν περιοριζόμαστε στην αγάπη μας για την ομάδα. Κατ’ εμάς ,για αν θεωρείτε κάποιος οπαδός πρέπει να είναι ενεργός κοινωνικά, έχοντας ευαισθησίες και προβληματισμούς αλλά και μια ζωή ταγμένη ενάντια στον κοινωνικό κανιβαλισμό. Εξάλλου είναι ευρέως γνωστό πως σχεδόν ολόκληρο αιώνα το σωματείο μας και οι οπαδοί του αυτούς τους σκοπούς εξυπηρετούσαν.

Όσον αφορά την εικόνα που έχει ο κόσμος για μας, πρέπει να γίνει κατανοητό απ’ όλους πως δεν είμαστε ούτε πρεζάκια, ούτε τηλεκατευθυνόμενοι. Είμαστε άτομα που προσπαθούμε να πάμε κόντρα στο ρεύμα με σκοπό να γνωρίσουμε την πραγματική μαγεία η οποία δεν βρίσκεται στις οθόνες. Πιστεύουμε αυτό που κάνει το οπαδικό μας κίνημα να χωλαίνει τα τελευταία χρόνια παρόλο που υπάρχουν δυνατότητες είναι η μόδα στην οποία δείχνουμε και εμείς αδύναμοι να αντισταθούμε. Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να έχουν κατακτήσει τα μυαλά του κόσμου φαίνεται πως ο μόνος τρόπος να γνωρίσουμε τον ρομαντισμό και την πραγματική φανατίλα είναι μόνο μέσω της διήγηση ιστοριών από τους Παλιούς.

Ελπίζουμε αυτός ο τεράστιος σύνδεσμος να ορθοποδήσει λίαν συντόμως σηκώνοντας στις πλάτες του το πιο ιστορικό σωματείο της Κύπρου. Σκοπός μας είναι η καθιέρωση του Μαθητικού στους συνδέσμους κρατώντας τους νέους κοντά σε αληθινές αξίες και ιδανικά. Ξέρουμε πως τα λόγια δεν είναι αρκετά …γι αυτό με όσους από εσάς μπορούν και αντέχουν κλείνουμε ραντεβού στους δρόμους, στα γήπεδα και όπου χτυπά η καρδιά της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού.

ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ
ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ
ΜΑ ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙΣ

ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ 1989

Read more

Άμεση δικαίωση στους 15!!!

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θέλει να ενημερώσει για μια τεράστια αδικία που λαμβάνει χώρα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με 15 οπαδούς της ομάδας μας που ταλαιπωρούνται από τις αλλεπάλληλες αναβολές μιας υπόθεσης χωρίς καμιά νομική υπόσταση, αφού το μόνο τους ”έγκλημα” ήταν η επιθυμία τους να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας! Στο κείμενο που ακολουθεί μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το θέμα:

Στις 25/10/15 πενήντα και πλέον οπαδοί μας βρέθηκαν στην Πάφο για τον αγώνα ασπίδας της γυναικείας καλαθοσφαιρικής ομάδας του σωματείου μας. Μετά το παιχνίδι επέστρεψαν με λεωφορείο στη Λεμεσό για τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον άρη που άρχιζε στις 7. Το λεωφορείο έφθασε στο Τσίρειο στις 7:10 και με την άφιξη τους οι οπαδοί μας βρίσκουν την είσοδο 3 κλειστή. Τότε κατευθύνονται στην είσοδο όπου μπαίνουν τα εισιτήρια διαρκείας, που έκλεισε και αυτή. Εκεί ζήτησαν κάποιον υπεύθυνο, χωρίς να προκληθούν οποιεσδήποτε ζημιές στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Έτσι φθάνει ο υπεύθυνος των επιτηρητών ο οποίος ανέφερε ότι έπρεπε οι οπαδοί μας να πάνε στην είσοδο 3 (που ήταν κλειστή) για να κανονίσει ο ίδιος να φέρει εισιτήρια για αυτούς που δεν είχαν, αλλά και για να μιλήσει μέσω ασυρμάτου με τους άλλους επιτηρητές ώστε να ανοίξουν την είσοδο 3. Όλοι οι οπαδοί μας συμφώνησαν και κατευθύνθηκαν στην είσοδο 3 ήσυχα μαζί με το συγκεκριμένο επιτηρητή. Όταν έφθασαν στην 3 ο επιτηρητής άρχισε και μιλούσε μέσω ασυρμάτου με τους άλλους επιτηρητές ώστε να ανοίξει η είσοδος, αλλά και να έρθουν εισιτήρια γι αυτούς που δεν είχαν.

Τότε εμφανίζεται η αστυνομία και συλλαμβάνει χωρίς κανένα λόγο αυτούς που δεν είχαν εισιτήρια, συνολικά 15 άτομα, ακόμα και αυτούς που είχαν προλάβει να αγοράσουν εισιτήριο τη συγκεκριμένη στιγμή, όταν και άνοιξε το παράθυρο στο ταμείο. Στη συνέχεια οι συλληφθέντες οδηγούνται στη κεντρική αστυνομία χωρίς να αναφερθεί στους ίδιους ο λόγος σύλληψης τους. Στην ανάκριση που ακολούθησε πληροφορήθηκαν ότι αντιμετώπιζαν την κατηγορία της οχλαγωγίας έξω από την είσοδο 3.

Αυτούς τους 15 μήνες οι οπαδοί μας έχουν αποκλειστεί από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν σε αστυνομικό σταθμό την ώρα των αγώνων. Το χρονικό διάστημα είναι τεράστιο και πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα καθώς οι οπαδοί μας δεν έχουν καν καταδικαστεί από δικαστήριο, ενώ η μέγιστη ποινή αποκλεισμού που προβλέπεται από τον τρομονόμο για άτομα που καταδικάζονται για πρώτη φορά είναι 1 χρόνος αποκλεισμό. Αντίθετα, οι 15 ΑΕΛΙΣΤΕΣ στερούνται την ελευθερία τους και είναι μακριά από τα γήπεδα για 15 μήνες και αυτό το διάστημα θα μεγαλώσει μέχρι την καθυστερημένη εκδίκαση της υπόθεσης από την κυπριακή «δικαιοσύνη», μια δικαιοσύνη που σου λέει έμμεσα ότι είναι καλύτερα να είσαι ένοχος παρά αθώος γιατί τότε οι ποινές είναι μικρότερες.

Οι ευθύνες βαραίνουν όλους μας για την ανεκτικότητα που δείχνουμε σε τέτοια φασιστικά περιστατικά, τα οποία τον τελευταίο καιρό πυκνώνουν ολοένα και περισσότερο. Σαν ΑΕΛΙΣΤΕΣ έχουμε περάσει πολλές αδικίες στο πέρασμα των χρόνων και πρέπει όλοι να είμαστε ακόμα πιο έντονα ο ένας δίπλα στον άλλο απέναντι στο κατεστημένο και τη σάπια εξουσία. Σε αυτό το σημείο καλούμε και την επίσημη ΑΕΛ να σταματήσει να είναι απαθής και να σταθεί στο πλευρό των 15 ΑΕΛΙΣΤΩΝ. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε πως πρόεδρος αντίπαλου σωματείου δήλωσε τότε ότι οι οπαδοί της ΑΕΛ δεν έκαναν το παραμικρό.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989
Yellow Tribe Group

Tagged under: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top