ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 05/03/2017 Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 02.03.2017 Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 23/02/2017 Ξεχνάμε την πίκρα και συνεχίζουμε "Εμείς στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε με ανυπομονησία την Δευτέρα"

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 05/03/2017

Tο σημερινό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με όλα όσα προηγήθηκαν τους τελευταίους μήνες στην ομάδα δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να αντιμετωπιστούν μεμονωμένα και δυστυχώς ήταν το φυσικό επακόλουθο της συνεχόμενης κακοδιαχείρισης από την διοίκηση και κυρί…

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 02.03.2017

ΑΕΛΙΣΤΑ,

Το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής και κυρίως ο τρόπος που ήρθε ήταν ένα τεράστιο πλήγμα στην εικόνα της ομάδας μας καθώς και στην περηφάνια του ΑΕΛΙΣΤΑ που για ακόμη μια φορά ταξίδεψε για να βρεθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας.

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 23/02/2017

Περήφανε ΑΕΛΙΣΤΑ,

Αρχικά θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε ολόκληρο το κίτρινο λαό για την μαζική του παρουσία στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας στο ΓΣΠ, όπου παρά το εργάσιμο της μέρας έκανε έντονη την παρουσία του στο γήπεδο της πρω…

Read more

Ξεχνάμε την πίκρα και συνεχίζουμε

Δεν ξέρω από μπάλα για να αναλύσω όπως αναλύουν όλοι οι φίλοι μου το γιατί χάσαμε, τι σύστημα παίξαμε και ποιος έφταιξε. Το μόνο που ξέρω είναι πως χάσαμε 3-0, επειδή φάγαμε τρία γκολ και δε βάλαμε κανένα. Δεν έχω απαντήσεις για την απάθεια και την ανία που διακατέχει τους ποδοσφαιριστές μας. Όποιος έχει απαντήσεις καλά κάνει και τις εκθέτει να τις μάθουμε κι εμείς.

Read more

"Εμείς στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε με ανυπομονησία την Δευτέρα"

Δυναμικό μήνυμα στήριξης και συσπείρωσης από τα λιοντάρια του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Θεσσαλονίκης ενόψη του παιχνιδιού με τα παιδιά του ιωνά την ερχόμενη Δευτέρα: Άλλη μια τσικνοπέμπτη έφτασε στο τέλος της. Μια μέρα που είναι γιορτή για την Θεσσαλονίκη και εμείς φυσικά

Read more

Άμεση δικαίωση στους 15!!!

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θέλει να ενημερώσει για μια τεράστια αδικία που λαμβάνει χώρα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με 15 οπαδούς της ομάδας μας που ταλαιπωρούνται από τις αλλεπάλληλες αναβολές μιας υπόθεσης χωρίς καμιά νομική υπόσταση, αφού το μόνο τους ”έγκλημα” ήταν η επιθυμία τους να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας! Στο κείμενο που ακολουθεί μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το θέμα:

Στις 25/10/15 πενήντα και πλέον οπαδοί μας βρέθηκαν στην Πάφο για τον αγώνα ασπίδας της γυναικείας καλαθοσφαιρικής ομάδας του σωματείου μας. Μετά το παιχνίδι επέστρεψαν με λεωφορείο στη Λεμεσό για τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον άρη που άρχιζε στις 7. Το λεωφορείο έφθασε στο Τσίρειο στις 7:10 και με την άφιξη τους οι οπαδοί μας βρίσκουν την είσοδο 3 κλειστή. Τότε κατευθύνονται στην είσοδο όπου μπαίνουν τα εισιτήρια διαρκείας, που έκλεισε και αυτή. Εκεί ζήτησαν κάποιον υπεύθυνο, χωρίς να προκληθούν οποιεσδήποτε ζημιές στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Έτσι φθάνει ο υπεύθυνος των επιτηρητών ο οποίος ανέφερε ότι έπρεπε οι οπαδοί μας να πάνε στην είσοδο 3 (που ήταν κλειστή) για να κανονίσει ο ίδιος να φέρει εισιτήρια για αυτούς που δεν είχαν, αλλά και για να μιλήσει μέσω ασυρμάτου με τους άλλους επιτηρητές ώστε να ανοίξουν την είσοδο 3. Όλοι οι οπαδοί μας συμφώνησαν και κατευθύνθηκαν στην είσοδο 3 ήσυχα μαζί με το συγκεκριμένο επιτηρητή. Όταν έφθασαν στην 3 ο επιτηρητής άρχισε και μιλούσε μέσω ασυρμάτου με τους άλλους επιτηρητές ώστε να ανοίξει η είσοδος, αλλά και να έρθουν εισιτήρια γι αυτούς που δεν είχαν.

Τότε εμφανίζεται η αστυνομία και συλλαμβάνει χωρίς κανένα λόγο αυτούς που δεν είχαν εισιτήρια, συνολικά 15 άτομα, ακόμα και αυτούς που είχαν προλάβει να αγοράσουν εισιτήριο τη συγκεκριμένη στιγμή, όταν και άνοιξε το παράθυρο στο ταμείο. Στη συνέχεια οι συλληφθέντες οδηγούνται στη κεντρική αστυνομία χωρίς να αναφερθεί στους ίδιους ο λόγος σύλληψης τους. Στην ανάκριση που ακολούθησε πληροφορήθηκαν ότι αντιμετώπιζαν την κατηγορία της οχλαγωγίας έξω από την είσοδο 3.

Αυτούς τους 15 μήνες οι οπαδοί μας έχουν αποκλειστεί από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν σε αστυνομικό σταθμό την ώρα των αγώνων. Το χρονικό διάστημα είναι τεράστιο και πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα καθώς οι οπαδοί μας δεν έχουν καν καταδικαστεί από δικαστήριο, ενώ η μέγιστη ποινή αποκλεισμού που προβλέπεται από τον τρομονόμο για άτομα που καταδικάζονται για πρώτη φορά είναι 1 χρόνος αποκλεισμό. Αντίθετα, οι 15 ΑΕΛΙΣΤΕΣ στερούνται την ελευθερία τους και είναι μακριά από τα γήπεδα για 15 μήνες και αυτό το διάστημα θα μεγαλώσει μέχρι την καθυστερημένη εκδίκαση της υπόθεσης από την κυπριακή «δικαιοσύνη», μια δικαιοσύνη που σου λέει έμμεσα ότι είναι καλύτερα να είσαι ένοχος παρά αθώος γιατί τότε οι ποινές είναι μικρότερες.

Οι ευθύνες βαραίνουν όλους μας για την ανεκτικότητα που δείχνουμε σε τέτοια φασιστικά περιστατικά, τα οποία τον τελευταίο καιρό πυκνώνουν ολοένα και περισσότερο. Σαν ΑΕΛΙΣΤΕΣ έχουμε περάσει πολλές αδικίες στο πέρασμα των χρόνων και πρέπει όλοι να είμαστε ακόμα πιο έντονα ο ένας δίπλα στον άλλο απέναντι στο κατεστημένο και τη σάπια εξουσία. Σε αυτό το σημείο καλούμε και την επίσημη ΑΕΛ να σταματήσει να είναι απαθής και να σταθεί στο πλευρό των 15 ΑΕΛΙΣΤΩΝ. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε πως πρόεδρος αντίπαλου σωματείου δήλωσε τότε ότι οι οπαδοί της ΑΕΛ δεν έκαναν το παραμικρό.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989
Yellow Tribe Group

Tagged under: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top