ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 6/9/2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17 Ανακοίνωση Μαθητικού Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018 Ανακοίνωση 30.7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 6/9/2017

cropped-syfael-1.png

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι την ερχόμενη Τρίτη 12/09/2017 η ώρα 19:00 θα γίνει ανοιχτή συνεδρία στο Yellow Pride για το θέμα που μας απασχολεί τα τελευταία χρόνια περί κάρτας φιλάθλου και ταυτοποίηση. Αφορμή το παιχνίδι στην Λάρνακα με την αεκ όπου για ακόμη μία φορά θα μας ζητηθεί ταυτότητα για να δούμε την ΑΕΛΑΡΑ μας. Θα αναλύσουμε όλο το θέατρο του παραλόγου με τον κόσμο μας και η απόφαση θα παρθεί μέσω της πλειοψηφίας των μελών μας για την γραμμή όπου θα ακολουθήσουμε όλοι μαζί. Ήρθε η ώρα να ασκήσει το κάθε μέλος την δύναμη που έχει στα χέρια του τόσα χρόνια που είναι εγγεγραμμένος στον ανώτερο σύνδεσμο της Κύπρου. Η απόφαση είναι στο χέρι του κάθε συνδεσμίτη. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη για το έτος 2017-2018, και για αυτό θα στηθούν εγγραφές μελών από νωρίς στον χώρο.

Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας καλείται να αποδώσει στο μέγιστο και να φέρει το τρίποντο, τίποτα λιγότερο. Το κάτω διάζωμα παραμένει για ακόμη μία αγωνιστική κλειστό και καλούμαστε να κατακλείσουμε το υπόλοιπο γήπεδο για να σπρώξουμε με τα άρρωστα τραγούδια μας την ομάδα στην νίκη.

Ακόμη σε μία προσπάθεια του ΣΥ.Φ. ΑΕΛ μαζί με τον σύνδεσμο γονέων να στηρίξει τους μαθητές όπου αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες καλούμε τον κόσμο μας να βοηθήσει το έργο μας. Στον ερχόμενο αγώνα του Σαββάτου θα μαζεύονται από ομάδα ατόμων του συνδέσμου μας σχολικός ρουχισμός και είδη γραφικής ύλης, επίσης η συλλογή θα συνεχίζεται και στα οικήματα μας στον Εναέριο και Ζακάκι. Όλα τα προϊόντα που θα μαζευτούν θα δοθούν στο Υπουργείο Παιδείας και θα διανεμηθούν στα σχολεία που έχουν ανάγκη.

Τέλος οι εγγραφές για τον κίτρινο οδηγό αλλά και για τα εισιτήρια διαρκείας συνεχίζονται στον σύνδεσμο μας στον Εναέριο. Στηρίξετε την προσπάθεια μας για ένα αποτέλεσμα που θα βοηθήσει τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ. Αλληλεγγύη σε όλη την κίτρινη φυλή, στηρίζουμε τις κίτρινες επιχειρήσεις και όχι το συμφέρον του κάθε καπιταλιστή του συστήματος.

Υ.Γ: ΟΧΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…. ΠΡΑΞΕΙΣ

Read more

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου δεν δίστασαν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα μας χωρίς να υπολογίζουν τους χιλιάδες λέοντες που ταξίδεψαν στη Λάρνακα και έκαναν το “Παπαδόπουλος” να θυμίζει Εναέριο. Από τη μια απεσταλμ…

Read more

Ανακοίνωση Μαθητικού

Σήμερα η ομαδάρα μας παίζει στα Πολεμίδια φιλικό η ώρα 18:00. Πάμε να χειροκροτήσουμε τους παίχτες μας, να τους εμψυχώσουμε για την δύσκολη συνέχεια.
Σηκώστε κεφάλια και βάρτε το στο νου σας, οι δυνατότητες όλων μας, από τον πρώτο παίχτη μέχρι το τ…

Read more

Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018

Από σήμερα είναι στη διάθεση του κόσμου μας τα εισιτήρια διαρκείας του συνδέσμου. Τα εισιτήρια κοστίζουν €170 (€160 το εισιτήριο + €10 το πρόγραμμα ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.)

Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις για την απόκτηση τους είναι οι ακόλουθες:

Read more

Ανακοίνωση 30.7

Άυριο ακόμα ένας ΛΕΟΝΤΑΣ μας αποχαιρετά για το μεγάλο ταξίδι προς το ΣΥ.Φ ΑΕΛ παραδείσου και υποχρέωση μας είναι να βρεθούμε στο πλάι του για το τελευταίο αντίο. Παράκληση της οικογένειας όσοι παρευρεθούν να φορέσουν κίτρινες ή άσπρες φανέλες. Εμείς …

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 02/02/2017

Μπροστά μας έχουμε άλλη μια πρόκληση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα, χωρίς να αφήσουμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να πιστέψει πως μπορεί να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και είμαστε σίγουροι πως θα τιμήσουν το σήμα στην καρδιά και θα φέρουν ακόμα ένα τρίποντο στη Λεμεσό!

Όσον αφορά τον κόσμο μας είμαστε σίγουροι πως ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ θα είναι εκεί! Γιατί ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ ακόμη και στις χειρότερες συνθήκες ήταν πάντα εκεί. Γιατί ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ παρόλο που έβλεπε την ομάδα του να παραπαίει στις τελευταίες θέσεις έκανε τα πάντα για να βρεθεί στο πλάι της και ΠΟΤΕ δεν έψαχνε δικαιολογίες για το αντίθετο. Γιατί ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ γέμιζε ασφυκτικά όλα τα γήπεδα του νησιού! Και ο πραγματικός ΑΕΛΙΣΤΑΣ θα είναι πάλι εκεί για να την στηρίξει!

Όσοι ακόμα προτιμούν τον καναπέ τους τουλάχιστον ας κλείσουν το στόμα και να μας αφήσουν να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα απ’ τον καθένα! Οι υπόλοιποι που έχουν ακόμα μέσα τους το μικρόβιο του ΑΕΛΙΣΜΟΥ, τους καλούμε να υψώσουν τα λάβαρα και να μας ακολουθήσουν, δίνοντας όλοι μαζί αυτή τη μάχη! Ενωμένοι και συσπειρωμένοι γύρω από την ιδέα που λέγεται Α.Ε.Λ! Να σταθούμε μαζί απέναντι σε όλους και σε όλα που στέκονται εμπόδιο στο δρόμο μας! Μόνο έτσι θα καταφέρει η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της!

Για το παιχνίδι του Σαββάτου και για την μαζική παρουσία μας στο Παφιακό, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ δρομολόγησε λεωφορεία τα οποία θα ξεκινήσουν από το οίκημα μας στο Ζακάκι στις 15:00 το μεσημέρι και θα υπάρχει εισφορά €3 για κάλυψη μέρους των εξόδων. Καλούμε όλους τους άρρωστους, παρανοϊκούς, σχιζοφρενοβλαβείς λέοντες, να ακολουθήσουν την εκδρομή του συνδέσμου!

Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!

– ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
– ΟΛΟΙ ΠΑΦΙΑΚΟ!

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Tagged under: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top