ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17 Ανακοίνωση Μαθητικού Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018 Ανακοίνωση 30.7 Ανακοίνωση 26.7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου δεν δίστασαν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα μας χωρίς να υπολογίζουν τους χιλιάδες λέοντες που ταξίδεψαν στη Λάρνακα και έκαναν το “Παπαδόπουλος” να θυμίζει Εναέριο. Από τη μια απεσταλμ…

Read more

Ανακοίνωση Μαθητικού

Σήμερα η ομαδάρα μας παίζει στα Πολεμίδια φιλικό η ώρα 18:00. Πάμε να χειροκροτήσουμε τους παίχτες μας, να τους εμψυχώσουμε για την δύσκολη συνέχεια.
Σηκώστε κεφάλια και βάρτε το στο νου σας, οι δυνατότητες όλων μας, από τον πρώτο παίχτη μέχρι το τ…

Read more

Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018

Από σήμερα είναι στη διάθεση του κόσμου μας τα εισιτήρια διαρκείας του συνδέσμου. Τα εισιτήρια κοστίζουν €170 (€160 το εισιτήριο + €10 το πρόγραμμα ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.)

Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις για την απόκτηση τους είναι οι ακόλουθες:

Read more

Ανακοίνωση 30.7

Άυριο ακόμα ένας ΛΕΟΝΤΑΣ μας αποχαιρετά για το μεγάλο ταξίδι προς το ΣΥ.Φ ΑΕΛ παραδείσου και υποχρέωση μας είναι να βρεθούμε στο πλάι του για το τελευταίο αντίο. Παράκληση της οικογένειας όσοι παρευρεθούν να φορέσουν κίτρινες ή άσπρες φανέλες. Εμείς …

Read more

Ανακοίνωση 26.7

Περήφανε οπαδέ της ΑΕΛ,
Η ομάδα μας έφτασε στην πρόκριση και γενικά η απόδοση των ποδοσφαιριστών μας έφτασε στα επίπεδα, τα οποία όλοι αναμέναμε. Συνακόλουθο αυτού ήταν και η τεράστια επιτυχία του καθιερωμένου beach party του συνδέσμου μας. Ο κόσμο…

Read more

Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 02/02/2017

Μπροστά μας έχουμε άλλη μια πρόκληση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα, χωρίς να αφήσουμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να πιστέψει πως μπορεί να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και είμαστε σίγουροι πως θα τιμήσουν το σήμα στην καρδιά και θα φέρουν ακόμα ένα τρίποντο στη Λεμεσό!

Όσον αφορά τον κόσμο μας είμαστε σίγουροι πως ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ θα είναι εκεί! Γιατί ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ ακόμη και στις χειρότερες συνθήκες ήταν πάντα εκεί. Γιατί ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ παρόλο που έβλεπε την ομάδα του να παραπαίει στις τελευταίες θέσεις έκανε τα πάντα για να βρεθεί στο πλάι της και ΠΟΤΕ δεν έψαχνε δικαιολογίες για το αντίθετο. Γιατί ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ γέμιζε ασφυκτικά όλα τα γήπεδα του νησιού! Και ο πραγματικός ΑΕΛΙΣΤΑΣ θα είναι πάλι εκεί για να την στηρίξει!

Όσοι ακόμα προτιμούν τον καναπέ τους τουλάχιστον ας κλείσουν το στόμα και να μας αφήσουν να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα απ’ τον καθένα! Οι υπόλοιποι που έχουν ακόμα μέσα τους το μικρόβιο του ΑΕΛΙΣΜΟΥ, τους καλούμε να υψώσουν τα λάβαρα και να μας ακολουθήσουν, δίνοντας όλοι μαζί αυτή τη μάχη! Ενωμένοι και συσπειρωμένοι γύρω από την ιδέα που λέγεται Α.Ε.Λ! Να σταθούμε μαζί απέναντι σε όλους και σε όλα που στέκονται εμπόδιο στο δρόμο μας! Μόνο έτσι θα καταφέρει η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της!

Για το παιχνίδι του Σαββάτου και για την μαζική παρουσία μας στο Παφιακό, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ δρομολόγησε λεωφορεία τα οποία θα ξεκινήσουν από το οίκημα μας στο Ζακάκι στις 15:00 το μεσημέρι και θα υπάρχει εισφορά €3 για κάλυψη μέρους των εξόδων. Καλούμε όλους τους άρρωστους, παρανοϊκούς, σχιζοφρενοβλαβείς λέοντες, να ακολουθήσουν την εκδρομή του συνδέσμου!

Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!

– ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
– ΟΛΟΙ ΠΑΦΙΑΚΟ!

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Tagged under: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top