ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17 Ανακοίνωση Μαθητικού Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018 Ανακοίνωση 30.7 Ανακοίνωση 26.7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 09.08.17

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,
Για ακόμα μία φορά τα κοράκια του γηπέδου δεν δίστασαν να σταθούν εμπόδιο στην ομάδα μας χωρίς να υπολογίζουν τους χιλιάδες λέοντες που ταξίδεψαν στη Λάρνακα και έκαναν το “Παπαδόπουλος” να θυμίζει Εναέριο. Από τη μια απεσταλμ…

Read more

Ανακοίνωση Μαθητικού

Σήμερα η ομαδάρα μας παίζει στα Πολεμίδια φιλικό η ώρα 18:00. Πάμε να χειροκροτήσουμε τους παίχτες μας, να τους εμψυχώσουμε για την δύσκολη συνέχεια.
Σηκώστε κεφάλια και βάρτε το στο νου σας, οι δυνατότητες όλων μας, από τον πρώτο παίχτη μέχρι το τ…

Read more

Εισιτήρια Διαρκείας ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 2017-2018

Από σήμερα είναι στη διάθεση του κόσμου μας τα εισιτήρια διαρκείας του συνδέσμου. Τα εισιτήρια κοστίζουν €170 (€160 το εισιτήριο + €10 το πρόγραμμα ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.)

Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις για την απόκτηση τους είναι οι ακόλουθες:

Read more

Ανακοίνωση 30.7

Άυριο ακόμα ένας ΛΕΟΝΤΑΣ μας αποχαιρετά για το μεγάλο ταξίδι προς το ΣΥ.Φ ΑΕΛ παραδείσου και υποχρέωση μας είναι να βρεθούμε στο πλάι του για το τελευταίο αντίο. Παράκληση της οικογένειας όσοι παρευρεθούν να φορέσουν κίτρινες ή άσπρες φανέλες. Εμείς …

Read more

Ανακοίνωση 26.7

Περήφανε οπαδέ της ΑΕΛ,
Η ομάδα μας έφτασε στην πρόκριση και γενικά η απόδοση των ποδοσφαιριστών μας έφτασε στα επίπεδα, τα οποία όλοι αναμέναμε. Συνακόλουθο αυτού ήταν και η τεράστια επιτυχία του καθιερωμένου beach party του συνδέσμου μας. Ο κόσμο…

Read more

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 18/07/17

00001

Απανταχού Λέοντες, η ΑΕΛΑΡΑ έφερε το πολυπόθητο διπλό στο Λουξεμβούργο και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την πρόκριση στη επόμενη φάση. Καθήκον μας να κάνουμε το γήπεδο όπως τους έχουμε υποσχεθεί…. ΚΑΜΙΝΙ. Τα συγχαρητήρια μας για ακόμη μια φορά στην ομάδα μας και περιμένουμε ακόμη περισσότερα. Το κίτρινο αλητολίμανο δίνει ραντεβού την Τετάρτη το βράδυ στους Συνδέσμους μας για το καθιερωμένο Pre – game party και για καλύτερη οργάνωση για το παιχνίδι της Πέμπτης.
Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ενημερώνει ότι για το παιχνίδι θα δρομολογηθούν λεωφορεία που θα αναχωρήσουν από τον Εναέριο η ώρα 6:30 και θα ενωθούν μαζί με την υπόλοιπη μεγαλειώδη πορεία για να αναχωρήσουμε όλοι μαζί για τη Λάρνακα. Θα υπάρχουν εισιτήρια για το γήπεδο στο Σύνδεσμο προς 12 ευρώ και εισιτήριο για το λεωφορείο προς 5 ευρώ για να καλυφτεί μέρος των εξόδων. Όλοι μαζί ενωμένοι αναχωρούμε η ώρα 7:00 από το γνωστό σημείο στην έξοδο της Παρεκκλησιάς και ακολουθούμε τα λεωφορεία για να κιτρινίσουμε το γήπεδο. Καθήκον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ να βρίσκεται στο γήπεδο και να ακολουθεί τις οδηγίες των οργανωμένων. Φοράμε την κίτρινη φανέλα με τα ΤΡΙΑ ιερά γράμματα και 90’ λεπτά τραγουδάμε για πάρτη της, το κίτρινο αίμα θα κοχλάζει, τα μυαλά μας θα είναι έτοιμα να εκραγούν και το ΠΑΠ θα είναι αναμμένη χύτρα στην οποία θα ετοιμάσουμε την δική μας συνταγή, της τρομοκρατίας και της ανεξέλεγκτης έντασης!
Ακόμη, ενημερώνουμε ότι ξεκινούν και επίσημα οι εγγραφές μελών στους δύο μας Συνδέσμους μαζί με την καινούρια φανέλα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Όλοι απαραίτητα πρέπει να εγγραφούμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια του καινούριου συμβουλίου.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα γίνει το καθιερωμένο Beach Party του Συνδέσμου μας το Σάββατο 22/07/2017 στην παραλία απέναντι από την ΚΕΑΝ. Προσκαλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερά το παρόν του για ένα τρελό πάρτυ μέχρι τελικής πτώσης και παράλληλα να γουστάρουμε όπως εμείς ξέρουμε! Οι φίλοι της ΑΕΛ θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το γνωστό 4Χ4 beach soccer με 20 ευρώ συμμετοχή ανά ομάδα με την νικήτρια του τουρνουά να κερδίζει εισιτήρια διαρκείας. Ακόμη θα υπάρχει τουρνουά στο ποδοσφαιράκι αλλά και φουσκωτά παιχνίδια για τους μικρούς Λέοντες. Επίσης θα στηθεί μπαρ για άφθονο ποτό και ειδικό περίπτερο για φαγητό και άλλα είδη κατανάλωσης.

Υ.Γ1: ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ CYTAVISION ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ
Υ.Γ2: ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ… ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΥΑΛΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top